Antalya Antalya DOB'dan Kadınlar Günü konseri

Antalya DOB'dan Kadınlar Günü konseri

Paylaş
Antalya DOB'dan Kadınlar Günü konseri

Antalya DOB'dan Kadınlar Günü konseri

Yusuf DEMİR/ANTALYA, (DHA) - ANTALYA Devlet Opera ve Balesi (DOB), 7 Mart Perşembe günü Dünya Kadınlar Günü'ne özel konser verecek. Konserde tenor Hakan Aysev de sahneye çıkacak.

Antalya DOB, Dünya Kadınlar Günü'ne özel bir konserle sanatseverlerle buluşmaya hazırlanıyor. 7 Mart Perşembe saat 20.00'de Haşim İşcan Kültür Merkezi Opera Sahnesinde gerçekleştirilecek konserde soprano Işılay Meriç Karataş, mezzo-soprano Emel Öziş ve Pınar Tekol, İstanbul DOB sanatçısı tenor Hakan Aysev solist olarak sahneye çıkacak. Sürpriz bir repertuvarın seslendirileceği bu özel gecede orkestra sanatçıları piyanist Metin Kiper, akordeonda misafir sanatçı Rövşen Feyzullayev, keman sanatçısı Mithat Uz, viyola sanatçısı Ziya Güçkan, gitarda misafir sanatçı Hakan Parlakgümüş ve davulda misafir sanatçı Şafak Sema solistlere eşlik edecek.

Fiyatları 10, 15, 20 ve 25 TL arasında değişen gecenin biletleri Haşim İşcan Kültür Merkezi ve Cumhuriyet Meydanı'ndaki opera gişelerinin yanı sıra www.biletiva.com internet adresinden de temin edilebilir.

Haberin Devamı