Antalya Antalya Şoförler Odası'nda bayramlaşma

Antalya Şoförler Odası'nda bayramlaşma

Paylaş
Antalya Şoförler Odası'nda bayramlaşma

Antalya Şoförler Odası'nda bayramlaşma

ANTALYA, (DHA) - ANTALYA Şoförler ve Otomobilciler Odası tarafından düzenlenen bayramlaşma töreninde konuşan Oda Başkanı Niyazi Özçelik, "Biz büyük bir aileyiz. Kısıtlamasız nice bayramlarda buluşmak dileğiyle" dedi.
Geçtiğimiz yıl koronavirüs salgını nedeniyle gerçekleştirilemeyen bayramlaşma töreni, bu yıl protokol ve oda üyelerinin katılımıyla düzenlendi. Korkuteli ilçesindeki törene Korkuteli Belediye Başkanı Ömer İşlek, AESOB Başkanı Adlıhan Dere, AK Parti Korkuteli İlçe Başkanı Kemal Sancaktar, Antalya Muhtarlar Derneği Başkanı Nazif Alp, AESOB'a bağlı odaların başkanları, STK temsilcileri, oda üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Törende herkesin Kurban Bayramı'nı tebrik eden Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Özçelik, kısıtlamaların olmadığı, salgınların geride kaldığı gelecek bayramlarda yine bir arada olma temennisinde bulundu.
'BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ'
Kısıtlamaların kalkmasıyla birlikte özlenen bayram günlerinin geriye geldiğini belirten Oda Başkanı Özçelik, "Uzun bir aradan sonra birlikte bayramlaşmanın sevincini yaşıyoruz. İnşallah bundan sonra da özlediğimiz o bayram neşesini ve bayram günlerini hep beraber yaşayacağız. Bu noktada yönetimdeki arkadaşlarımızın, üyelerimizin ve tüm vatandaşlarımızın Kurban Bayramı'nı en içten dileklerimle kutluyorum. Herkese mutluluk ve huzur dolu nice bayramlar diliyorum. Biz büyük bir aileyiz. Kısıtlamasız nice bayramlarda buluşmak dileğiyle" şeklinde konuştu.
Törende konuşan AESOB Başkanı Dere, "Salgının bir an önce son bulmasını diliyorum. Tüm İslam âlemi başta olmak üzere üyelerimizin, hemşehrilerimizin ve tüm vatandaşlarımızın Kurban Bayramı'nı kutluyorum" dedi. Korkuteli Belediye Başkanı İşlek ise "İslam âleminin Kurban Bayramı'nı kutlar, tüm esnaflarımıza ve hemşehrilerimize hayırlı bayramlar dilerim" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı