Antalya Antalya'da aşılama 1.5 milyona yaklaştı

Antalya'da aşılama 1.5 milyona yaklaştı

Paylaş
Antalya'da aşılama 1.5 milyona yaklaştı

Antalya'da aşılama 1.5 milyona yaklaştı

ANTALYA,(DHA) - ANTALYA İl Sağlık Müdürü Dr. Ünal Hülür, sahadaki aşılama çalışmalarına bizzat katılarak yakından ve yerinde denetledi. İl genelinde yapılan toplam aşı sayısı 1 milyon 400 bin 526 kişiye ulaşırken, günlük 60 bin kişiye aşı ile rekor kırıldı.

Koronavirüs pandemisinde Sağlık Müdürlüğü'nün aşılama hizmeti sağlık kuruluşlarında yapılan aşının yanısıra, vatandaşın ayağına kadar gidilerek de devam ediyor. Antalya'da günlük 60 bin kişiye aşı yapılarak rekor kırıldı. Organize Sanayi Bölgesi'nde çalışan işçilere mobil aşılama ekipleri ile aşılanmalarının başlamasının ardından, Antalya Havalimanı'nda çalışanları da aşı yapılıyor. Ayrıca alışveriş merkezleri için mobil aşılama ekipleri oluşturularak, çalışan güvenlik, temizlik ve mağazalardaki satış elemanlarının da aşılanmalarına başlandı.

Antalya İl Sağlık Müdürü Dr. Ünal Hülür, aşılama çalışmalarını tüm gün boyunca yerinde ve yakından takip etti. Ayağına kadar götürülen hizmetten çok memnun olan personeller aşıya da büyük ilgi gösteriyor.

"Kollarımızı sıvadık yeniden normalleşme için tedbir ve aşıyla Covid-19'u bitirmeye kararlıyız" diyen Antalya İl Sağlık Müdürü Dr. Ünal Hülür, "Bu hastalığa karşı en güçlü silahımız aşılanmadır. En kısa sürede beklediğimiz başarıya ulaşacağız. Sayın Sağlık Bakanımızın da dediği gibi aşısı henüz yapılmayanların sayısında geri sayım başladı. Aşınızı vakit kaybetmeden yaptırın" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı