Türkiye (Son Dakika) Antalya'da otomobilden atılan genç kız hayatını kaybetti

Antalya'da otomobilden atılan genç kız hayatını kaybetti

Paylaş
Antalya'da otomobilden atılan genç kız hayatını kaybetti

Antalya'da 17 yaşındaki Hülya Seyyar, kimliği henüz belirlenemeyen kişi ya da kişilerce zorla bindirildiği otomobilden seyir halindeyken atıldı. Genç kız olay yerinde hayatını kaybetti

Antalya'da 17 yaşındaki Hülya Seyyar, kimliği henüz belirlenemeyen kişi ya da kişilerce zorla bindirildiği otomobilden seyir halindeyken atıldı. Genç kız olay yerinde hayatını kaybetti Antalya'nın Kepez İlçesi'nde oturan Hülya Seyyar, gittiği akrabasından evine dün saat 22.00 sıralarında döndüğü sırada Antalya Büyükşehir Belediyesi Toptancı Hali yakınında, bir otomobile zorla bindirildi.

Haberin Devamı

Seyyar'ın direnmesi üzerine direksiyon kontrolünü yitiren sürücü otomobiliyle orta refüje çarptı. Yeniden direksiyon kontrolünü sağlayan sürücü, araçla ara sokaklara daldı. Düdenbaşı Mahallesi 2 bin 373 Sokak'taki bazı kişi ya da kişiler, sürekli çığlık atan Hülya Seyyar'ı seyir halindeki otomobilden yola atarak kaçtı.

Karanlık sokakta yardım sesleri duyanlar, polis ve ardından sağlık ekiplerine haber verdi. Gelen sağlık ekipleri yaptıkları kontrolde Hülya Seyyar'ın öldüğünü belirledi. Hülya Seyyar'ın cesedi otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu Morgu'na gönderildi. Polis, Hülya Seyyar'ın araca bindirildiği yerde düşen bir ayakkabı ile otomobilin orta refüje çıkarken lastiğinden düşen parçaları incelenmek üzere aldı.

Haberin Devamı

'FAİLLERİ BİR AN ÖNCE BULUNSUN'

Antalya toptancı halinde çalışan Halil Seyyar, kızının başına gelenlere anlam veremediğini belirterek, "Akşam işten geldikten sonra kızım Hülya, nişanlısı Mehmet Karapınar geleceği için aşağı inmişti. Yaklaşık 1 saat sonra kapıyı polisler çaldı. Ellerinde eşyalar vardı. 'Bunlar kızınıza mı ait?' diye sordular.

'Evet' dedim. Olay nasıl oldu, kaçırıldı mı yoksa kaza mı oldu fikrimiz yok. Başına ne geldiyse bilmek istiyoruz. Failleri bir an önce bulunsun" diye konuştu.

Kızının cenazesinin Hatay'ın Yayladağ İlçesi'nde toprağa verileceğini aktaran Halil Seyyar, "2016 yılı içinde düğünü olacaktı" dedi.

POLİS OPERASYON BAŞLATTI

Olay yerine gelen aile üyeleri sinir krizi geçirdi. Polis sağlık görevlilerinin incelemesinden sonra Hülya Seyyar’ın cansız bedeni otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu Morgu’na gönderildi. Polis, Hülya Seyyar’ın araca bindirildiği yerden düşen bir ayakkabı ile otomobilin orta refüje çıkarken lastiğinden düşen parçaları incelenmek üzere aldı. Polis, bir bankada stajyer öğrenci olarak çalışan Hülya Seyyar’ı öldüren kişi veya kişileri yakalamak için çalışma başlattı.