Yaşam Antalyalı 'Zihni Sinir'den şok icat!

Antalyalı 'Zihni Sinir'den şok icat!

Paylaş
Antalyalı 'Zihni Sinir'den şok icat!

Antalyalı 'Zihni Sinir', geliştirdiği cihazla dünya üzerindeki kayıp ya da ölü insanları bulabildiğini, hatta su, petrol, altın ve batıkların yerini de tespit edebildiğini öne sürdü. Mucit Reşat Aksu, kendisine fotoğrafı gösterilen tanımadığı kişilerin şu anda sağ mı yoksa ölü mü olduğunu da bu cihazla analiz ederek anladığını iddia ediyor!

Antalya’nın Gazipaşa ilçesinde yaşayan 60 yaşındaki vatandaş, 20 yıldır üzerinde çalıştığı cihazın, fotoğraf analizi yaparak kişinin sağ olup olmadığını ve yerini belirlediğini iddia etti.

Haberin Devamı

startFlvPlayer_PostaV2("divFlvPlayer30238","30238","201504","30238-297313.jpg","1", "0","Antalyalı 'Zihni Sinir'den şok icat!");



AĞAÇ VE ELEKTRONİK PARÇALARDAN OLUŞUYOR!


Ağaç ve bazı elektronik parçalardan oluşan cihaz, 35 yıldır Türk insanının hafızasında yer edinen pratik zekalı, meraklı ve mizahi bir bilim insanı karikatür karakteri olan "Zihni Sinir"in projelerini akla getirdi.



Cihazının elektronik aksam ve bir ağaç türünden oluştuğunu anlatan Reşat Aksu, cihazının ayrıca su, petrol, altın ve batıkların yerlerini de tespit ettiğini iddia etti. Cihazının her türlü ortamda test edilebileceğini ve patent almak istediğini söyleyen Aksu, en büyük isteğinin ise yakınlarını kaybeden kişilere ücretsiz hizmet vermek olduğunu belirtti.



"TESTE HAZIRIM"

İstediği her şeyi bulabildiğini iddia eden Aksu, "Dünyada ölen, kayıp insanları, her şeyi ile bulabiliyorum. Cihazım test edilmiştir. 500 metrekarelik alanda istenilen her şeyi harita üzerinde bulabiliyorum. Ben teste hazırım. Kayıpları olan insanlar gelsin, kayıplarının yaşayıp yaşamadığını söyleyeceğim. Nerede olduklarını da Türkiye veya dünya haritası üzerinde gösterebilirim. Bulma şansım yüzde 500" diye iddialı konuştu.



"MALEZYA UÇAĞINI BULABİLİRİM"

Van’ın Erciş ilçesinde bir kazıda Ermenilerce öldürülmüş 3 kişinin kafatasını bulduğunu ileri süren Aksu, geçtiğimiz günlerde Malezya’da düşen yolcu uçağının yerini bulabileceğini belirterek, "Bana destek olsunlar o uçağın yerini bulayım" dedi.



İHA MUHABİRİNİN FOTOĞRAFLARINA DOĞRU YANIT VERDİ

Reşat Aksu’nun, İHA muhabirinin gösterdiği fotoğraflardaki kişilerin hayatta ya da öldüğünü doğru olarak söylemesi ise dikkat çekti.

İHA

Haberin Devamı