Antalya Antalyaspor, 11 maçlık özleme son vermeyi hedefliyor

Antalyaspor, 11 maçlık özleme son vermeyi hedefliyor

Paylaş
Antalyaspor, 11 maçlık özleme son vermeyi hedefliyor

Antalyaspor, 11 maçlık özleme son vermeyi hedefliyor

Adem AKALAN/ANTALYA, (DHA) - FRAPORT TAV Antalyaspor, ligin 10'uncu haftasında sahasında karşılaşacağı Medipol Başakşehir'e karşı 11 maçtır galip gelemiyor. Kırmızı beyazlılar en son 6 yıl önce rakibini yenerken, futbol sorumlusu Nuri Şahin gözetiminde iç sahada galibiyet alarak özlemine son vermek istiyor.

Süper Lig'in 10'uncu haftasında sahasında Pazar günü saat 16.00'da Medipol Başakşehir ile karşılaşacak Fraport TAV Antalyaspor, bu mücadelenin hazırlıklarını Atilla Vehbi Konuk Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla sürdürdü. Kırmızı beyazlılarda futbol sorumlusu Nuri Şahin gözetiminde yapılan çalışma ısınmayla başladı. Taktik provaların yapıldığı antrenman, çift kale maçla sürerken dar alan oyunlarıyla sona erdi. Futbol sorumlusu Nuri Şahin, bazı anlarda takımla beraber çalışırken, bazı anlarda ise takıma neler yapmaları konusunda uyarılarda bulunarak takımını zorlu Başakşehir maçına hazırlıyor.

POLİ VE DOĞUKAN YOK

Akdeniz temsilcisi Antalyaspor'da zorlu Medipol Başakşehir maçı öncesi sakatlıkları bulunan İtalyan orta saha oyuncusu Poli ve sezon başında sakatlanan Doğukan Nelik dışında eksik oyuncu bulunmuyor.

BU MAÇ 32'NCİ RANDEVU

Antalyaspor ile İstanbul temsilcisi Medipol Başakşehir toplamda 32'nci kez birbirleriyle karşılaşacak. Akdeniz ekibi bu maçlarda 8 galibiyet, 7 beraberlik ve 16 yenilgi elde etti. Süper Lig'de oynanan 22 mücadelede ise kırmızı beyazlılar 6 galibiyet, 3 beraberlik ve 13'de yenilgi alarak sahadan ayrıldı.

BAŞAKŞEHİR ÜSTÜNLÜĞÜ

İki takım arasında Antalya'da oynanan 15 mücadelede Başakşehir'in üstünlüğü göze çarpıyor. Bozbaykuşlar oynanan mücadelelerde 8 galibiyet, 2 beraberlik ve 5 yenilgi ile yeşil sahadan ayrıldı. Oynanan 31 maç sonunda taraftarlar 79 gol seyretme şansına sahip oldu. Bu gollerin 28'ine kırmızı beyazlı takım, 51'ine ise Medipol Başakşehir imza attı.

11 MAÇTIR YENEMİYOR

Pazar günü rakibi Medipol Başakşehir ile ligde 23, toplamda 32'nci kez karşılaşacak Fraport TAV Antalyaspor, rakibine karşı 11 maçtır galibiyet elde edemiyor. Kırmızı beyazlılar 11 maçta sahadan sadece 2 beraberlik ve 9 yenilgiyle ayrıldı. Akdeniz temsilcisi İstanbul ekibini en son 2015- 2016 sezonunda deplasmanda oynanan ve 3- 2 sona eren maçta mağlup etmeyi başardı.

NURİ ŞAHİN İLK PEŞİNDE

Ersun Yanal'dan boşalan göreve futbol sorumlusu olarak getirilen takımın yıldız oyuncularından Nuri Şahin ilk galibiyetini taraftarların önünde almayı hedefliyor. Hafta içerisinde yapılan antrenmanlarda takımıyla yakından ilgilenen Şahin, ilk maçında deplasmanda DemirGrup Sivasspor karşısında beraberlikle sahadan ayrılırken, ilk galibiyetini ise Medipol Başakşehir karşısında almanın planlarını yapıyor.

Pazar günü saat 16.00'da Antalya Stadyumu'nda oynanacak mücadelede Yaşar Kemal Uğurlu Düdük çalacak.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı