Spor Antalyaspor maçı Vodafone Arena'da mı oynanacak?

Antalyaspor maçı Vodafone Arena'da mı oynanacak?

Paylaş
Antalyaspor maçı Vodafone Arena'da mı oynanacak?

Beşiktaş'ın, 26. haftadaki Antalyaspor maçıyla birlikte Vodafone Arena'ya geri dönmenin planlarını yaptığı belirlendi. Rulo çimin 400 bin euroluk maliyetini kabul eden Başkan Fikret Orman'ın, “Şampiyon olursak daha fazlasını kazanırız” dediği ifade edildi

Yapımı hızla süren Vodafone Arena’da çatının kalkmasıyla geri sayıma geçen Beşiktaş Yönetimi, hava şartlarının uygun olması durumunda iki hafta sonra zemin çalışmalarına başlayacak.

Milliyet'in haberine göre, en az üç aylık süreç gerektirdiği için hibrit çimi sezon bitince ekmeyi düşünen siyah-beyazlılarda, Başkan Fikret Orman’ın, mali bir analiz yaptırarak rulo çimin kulübe ne kadar masraf çıkartacağını belirlediği ortaya çıktı. 9 santimlik rulo çimin yaklaşık 400 bin euroya mal olacağını öğrenen Orman’ın, “Bu parayı vererek takımı Vodafone Arena’ya daha erken getirmeliyiz. Biz geçen sezon son haftalarımızı kendi evimizde oynasaydık şampiyon olurduk. O nedenle en kötü ihtimalle 26. haftadaki Antalyaspor maçıyla stadı açmalıyız. Kalan son haftaları orada geçirirsek şampiyon oluruz” dediği belirlendi.

Hibrit çimin sezon bitince daha rahat serilebileceğini de dile getiren Başkan Fikret Orman’ın, “Kasamızdan 400 bin euro ekstra para gidecek ancak şampiyon olursak, Şampiyonlar Ligi’nden çok daha büyük paralar gelecek. Buna fazlasıyla değer. Sezon bitince hibrit çimi yaparız. Ardından Barcelona ile sezon açılışını gerçekleştiririz” ifadelerini kullandığı aktarıldı.

Haberin Devamı