Antalya Antalyaspor'da Nuri Şahin, Sivas maçında kulübede yer alacak

Antalyaspor'da Nuri Şahin, Sivas maçında kulübede yer alacak

Paylaş
Antalyaspor'da Nuri Şahin, Sivas maçında kulübede yer alacak

Antalyaspor'da Nuri Şahin, Sivas maçında kulübede yer alacak

Adem AKALAN/ANTALYA, (DHA)- FRAPORT TAV Antalyaspor, ligin 9'uncu haftasında deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor. Kırmızı beyazlı takımda Sivasspor maçında yeni futbol sorumlusu Nuri Şahin, kenarda takımın başında yer alacak.
Ligde istediği sonuçları alamayan ve milli maç arasında teknik direktör Ersun Yanal ile yollarını ayırarak yerine yıldız oyuncusu Nuri Şahin'i futbol sorumlusu olarak getiren Fraport TAV Antalyaspor'da tek hedef Sivasspor deplasmanında galibiyet elde etmek. Kırmızı beyazlı takım, çalışmalarına Atilla Vehbi Konuk Tesisleri'nde devam ediyor. Hafta boyunca yapılan çalışmalarda futbol sorumlusu Nuri Şahin, oyuncularıyla birebir konuşmalar yapmanın yanı sıra pres ve mücadele konularında sık sık uyarılarda bulundu. Genç futbol sorumlusu Şahin'in ilk hedefi, Sivasspor'a karşı puan ya da puanlar almak. Fraport TAV Antalyaspor, Yiğidolar ile oynayacağı maçın hazırlıklarını yarın saat 14.00'te yapacağı antrenmanla tamamlayacak ve saat 17.30'da özel uçakla şehre gidecek. Karşılaşma cumartesi günü saat 16.00'da oynanacak.
Fraport TAV Antalyaspor'da ligin 8'inci haftasında oynanan Adana Demirspor maçında sakatlanan ve İtalya'da tedavisi devam eden Poli dışında eksik oyuncu bulunmuyor. Tecrübeli oyuncu Poli, DemirGrup Sivasspor mücadelesinde takımdaki yerini alamayacak.
NURİ KENARDA, HAKAN ÖZMERT VE UFUK AKYOL SAHAYA
Takımın başına futbol sorumlusu olarak geçen Nuri Şahin, DemirGrup Sivasspor maçında kulübede yer alacak. Kırmızı beyazlı takımda Şahin'in yerine Hakan Özmert'in oynaması, sakatlığından dolayı formasından uzak kalacak olan Poli'nin yerine ise sahaya Ufuk Akyol'un çıkması bekleniyor.
TEKNİK HEYETİN TAMAMLANMASINA 1 KİŞİ KALDI
Futbol sorumlusu olarak takımın başına yıldız oyuncusu Nuri Şahin'i getiren Fraport TAV Antalyaspor'da teknik heyet de tamamlanmak üzere. Kırmızı beyazlı takımda şu ana kadar teknik sorumlu Alfons Groenendijk, yardımcı antrenörler olarak Marcelo Lins Martins ve Michael Lindeman, kaleci antrenörü Murat Öztürk katıldı. Şahin'in teknik heyetine bir kişinin daha katılacağı kaydedildi.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı