Antalya Antika ve ikinci el pazarı için kuralar çekildi

Antika ve ikinci el pazarı için kuralar çekildi

Paylaş
Antika ve ikinci el pazarı için kuralar çekildi

Antika ve ikinci el pazarı için kuralar çekildi

ANTALYA, (DHA) - MURATPAŞA Belediyesi'nin Kızıltoprak Mahallesi Kapalı Pazar yerinde kurulacağı 'Antika ve İkinci El Pazarı' için yer kuraları çekildi.

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal'ın yeni dönem projeleri arasında yer alan, evlerde ve işyerlerinde kullanılmayan tüm atıl ürünlerle birlikte antikaların da satışa sunulacağı, Antika ve İkinci El Pazarı'nda yer alacak 147 satıcı için yer kuraları çekildi. Kura çekimi pazarın kurulacağı Kızıltoprak Kapalı Pazar yerinde gerçekleştirildi.

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Türkiye'de son dönemde hızla yaygınlaşan antika ve ikinci el pazarlarının birini de Muratpaşa'da kurmak için titiz bir çalışmanın sonuna geldiklerini söyledi. Yakın bir zamanda açılacak pazarın, 7'den 70'e antika tutkunlarını, ikinci el meraklılarını, nostalji sevenleri buluşturacağını söyleyen Başkan Uysal, antika ve ikinci pazarının aynı zamanda turistlerin de büyük bir merakla gezdiği bir yer olacağını söyledi. Başkan Uysal, antika ve ikinci el pazarının pazar günleri kurulmasının planlandığını da sözlerine ekledi.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı