Gündem AÖF 3 ders sınav sonuçları açıklandı!

AÖF 3 ders sınav sonuçları açıklandı!

Paylaş
AÖF 3 ders sınav sonuçları açıklandı!

Açıköğretim Fakültesi mezun olmaya yakın adaylar için 3 ders sınavı uyguluyor. Sınav 27 Temmuz'da uygulandı. 9 gündür sınav sonuçları bekleniyordu ve Anadolu Üniversitesi bugün müjdeli haberi duyurdu.

AÖF üç ders sınavı 27 Temmuz'da gerçekleşti. Bugün itibarıyla sınavın üzerinden 9 gün geçti. Zaman ilerledikçe sonuçlara olan aramalar sıklaşıyordu. En çok yöneltilen soru "AÖF 3 ders sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?" şeklindeydi. Bugün beklenen açıklama geldi.

Haberin Devamı

AÖF ÜÇ DERS SONUÇLARI AÇIKLANDI

AÖF üç ders sınav sonuçlarına ilişkin Anadolu Üniversitesi açıklama yoktu. Üniversite bugün resmi siteden sonuçları ilan etti.

AÖF SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ

MAZERET SINAVI YOK

Her ne sebeple olursa olsun “Üç Ders Sınavı”na katılmayan veya katılamayan öğrenci için mazeret sınavı yapılmaz.

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakülteleri Üç Ders Sınavı, 2018-2019 öğretim yılı sonu itibariyle son kez yapılacaktır.

19-20 Haziran 2019 tarihlerinde üç ders sınav merkezi tercihi yapmayan öğrencilerin Fakülte tarafından ekte yer alan tablodaki illere göre atamaları yapılacaktır.

Üç Ders Sınav hakkı olan öğrenci, isterse yaz okuluna kayıt yaptırabilir ancak yaz okuluna kayıt yaptıran öğrencinin Üç Ders Sınavına katılma hakkı yoktur.

Haberin Devamı