Gündem AÖF 3 (üç) ders sınav soru ve cevapları yayımlandı mı? Sonuçlar ne zaman açıklanacak?

AÖF 3 (üç) ders sınav soru ve cevapları yayımlandı mı? Sonuçlar ne zaman açıklanacak?

Paylaş
AÖF 3 (üç) ders sınav soru ve cevapları yayımlandı mı? Sonuçlar ne zaman açıklanacak?

AÖF üç ders sınavı cumartesi günü saat 15.00'te gerçekleşti. Sınavın bitişiyle birlikte soru ve cevaplar gündem oldu. Öte yandan sonuçların açıklanma tarihi de merak edilmeye başlandı. İşte detaylar...

Açıköğretim Fakültesi son üç dersi kalanlar için sınav düzenliyor. Mezun olmak için dört gözle bekleyen öğrenciler her yıl bu sınava katılım sağlıyor. Son sınav dün gerçekleşti. Sınavdan çıkanlar, ilk olarak soru ve cevapların yayımlanıp yayımlanmadığını kontrol ederken sınav sonuç tarihi de sıkça arattılar. Peki soru ve cevaplar ile sonuçlar ne zaman açıklanır?

Haberin Devamı

AÖF ÜÇ DERS SORU VE CEVAPLARI AÇIKLANDI

AÖF üç ders sınavı soru ve cevaplarına ilişkin Anadolu Üniversitesi açıklama yaparak soru ve cevapların açıklandığını belirtti. Soru ve cevaplara ulaşmak için aşağıdaki linke tıklayınız. Sonuçların ise en geç 15 gün içinde açıklanması bekleniyor.

AÖF ÜÇ DERS SORU VE CEVAPLARIM

MAZERET SINAVI YOK

Her ne sebeple olursa olsun “Üç Ders Sınavı”na katılmayan veya katılamayan öğrenci için mazeret sınavı yapılmaz.

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakülteleri Üç Ders Sınavı, 2018-2019 öğretim yılı sonu itibariyle son kez yapılacaktır.

19-20 Haziran 2019 tarihlerinde üç ders sınav merkezi tercihi yapmayan öğrencilerin Fakülte tarafından ekte yer alan tablodaki illere göre atamaları yapılacaktır.

Haberin Devamı

Üç Ders Sınav hakkı olan öğrenci, isterse yaz okuluna kayıt yaptırabilir ancak yaz okuluna kayıt yaptıran öğrencinin Üç Ders Sınavına katılma hakkı yoktur.