Gündem AÖF sınav giriş belgesi nasıl çıkarılır? Sınav ne zaman?

AÖF sınav giriş belgesi nasıl çıkarılır? Sınav ne zaman?

Paylaş
AÖF sınav giriş belgesi nasıl çıkarılır? Sınav ne zaman?

AÖF Güz dönemi dönem sonu sınavları bu hafta sonu gerçekleşecek. Sınava iki gün kala şu an öğrenciler sınav giriş belgesi çıkarma telaşında... Özellikle birinci sınıfta olan öğrenciler "Sınav giriş belgesi nasıl çıkarılır?" sorusunu yöneltiyor.

Yeni eğitim-öğretim yılının ill AÖF sınavı 24-25 Kasım tarihlerinde gerçekleşti. Şimdi öğrencileri güz dönemi dönem sonu sınavları bekliyor. 4 Ocak'ta sınav giriş yerleri belli olmuştu, şimdi gözler 12-13 Ocak tarihleri arasında gerçekleşecek olan sınavlarda... Sınava 2 gün kala yüz binler AÖF sınav giriş belgesini çıkarmak için yoğun çaba sarf ediyor. Peki, AÖF sınav giriş belgesi nasıl çıkarılır? Sınav ne zaman?

Haberin Devamı

AÖF SINAV GİRİŞ BELGESİ NASIL ÇIKARILIR?

AÖF sınavlarının giriş yerleri 'https://login.anadolu.edu.tr/login.aspx' adresi üzerinden E-Posta Adresi (veya TC Kimlik Numarası) ve şifre girilerek sorgulanıyor. Öğrencilerin sınava girerken yanlarında sınav giriş belgelerinin bulunması gerekiyor.

AÖF SINAV GİRİŞ BELGESİ İÇİN TIKLAYINIZ

SINAVA GİRMEK İÇİN GEREKLİ BELGELER

Fotoğraflı Sınav Giriş Belgesi

Fotoğraflı ve Onaylı Kimlik Belgesi

*Fotoğraflı, soğuk damgalı ve T.C. Kimlik Numaralı nüfus cüzdanı/Türkiye Cumhuriyeti

kimlik kartı/Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti kimlik kartı, süresi geçerli pasaport, Türk vatandaşlığından izinle ayrılanlar ve bunların kanuni mirasçılarına ait mavi kart, yurt dışında yapılan sınavlarda T.C. vatandaşları hariç başka bir ülkenin vatandaşları için o ülkeye ait nüfus cüzdanı niteliğindeki resmi belge bu amaçla kullanılabilir.

Haberin Devamı