Gündem AÖF sınav giriş belgesi nasıl çıkartılır? Sınav kaçta başlayacak?

AÖF sınav giriş belgesi nasıl çıkartılır? Sınav kaçta başlayacak?

Paylaş
AÖF sınav giriş belgesi nasıl çıkartılır? Sınav kaçta başlayacak?

AÖF güz dönemi vize sınavları hafta sonu yapılacak. Sınava bir gün kala öğrenciler, sınav giriş belgesi çıkarma telaşında... Öte yandan sınavın kaçta başlayacağı da araştırılan bir başka konu...

Yüz binlerce AÖF öğrencisi yarın ve pazar günü güz dönemi vize sınavına girecek. Öğrencilerin hazırlığı hala devam ediyor. Sınav giriş belgelerini son güne bırakanlar ise yoğun şekilde çıktı alma çabasında... Öte yandan sınavın kaçta başlayıp kaçta biteceği de merak edilen konuların başında geliyor.

Haberin Devamı

AÖF SINAVLARI SAAT KAÇTA?

25-26 Kasım tarihleri arasında gerçekleşecek olan AÖF sınavlarının sabah oturumları 09.30'da başlarken Öğlen oturumları ise saat 14.00'te başlayacak.

AÖF SINAV GİRİŞ BELGESİ NASIL ALINIR?

AÖF sınavlarının giriş yerleri 'https://login.anadolu.edu.tr/login.aspx' adresi üzerinden E-Posta Adresi (veya TC Kimlik Numarası) ve şifre girilerek sorgulanıyor. Öğrencilerin sınava girerken yanlarında sınav giriş belgelerinin bulunması gerekiyor.

AÖF SINAV GİRİŞ BELGESİ İÇİN TIKLAYINIZ

SINAVA GİRMEK İÇİN GEREKLİ BELGELER

Fotoğraflı Sınav Giriş Belgesi

Fotoğraflı ve Onaylı Kimlik Belgesi

*Fotoğraflı, soğuk damgalı ve T.C. Kimlik Numaralı nüfus cüzdanı/Türkiye Cumhuriyeti

kimlik kartı/Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti kimlik kartı, süresi geçerli pasaport, Türk vatandaşlığından izinle ayrılanlar ve bunların kanuni mirasçılarına ait mavi kart, yurt dışında yapılan sınavlarda T.C. vatandaşları hariç başka bir ülkenin vatandaşları için o ülkeye ait nüfus cüzdanı niteliğindeki resmi belge bu amaçla kullanılabilir.

Haberin Devamı