Eğitim - Kariyer AÖF sınav sonuçları açıklandı mı?

AÖF sınav sonuçları açıklandı mı?

Paylaş
AÖF sınav sonuçları açıklandı mı?

AÖF sınav sonuçları için heyecanlı bekleyiş. 25-26 Kasım tarihlerinde yapılan AÖF Güz Dönemi vize sınavlarının sonuçlarının bu hafta içinde açıklanması bekleniyor. Peki AÖF soruları ve cevapları yayınlandı mı?

On binlerce AÖF adayı sınav sonuçlarının ne zaman açıklanacağını merak ediyor. AÖF Güz Dönemi vize sınavlarının soruları ve cevapları ise Anadolum eKampüs üzerinden erişime açıldı. Peki, sonuçlar ne zaman açıklanacak?


AÖF SINAV SORULARI VE CEVAPLARI YAYINLANDI MI?


Geçmiş yıllarda çıkmış sınav sorularına ve cevaplarına AnadoluM eKampüs Sisteminden erişim sağlanıyor. https://ekampus.anadolu.edu.tr adresinden TCKN ve şifrenizle oturum açarak dersleriniz üzerinden çıkmış sınav sorularını ve cevaplarını görebilirsiniz.


AÖF SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN DUYURULACAK?


AÖF sınav sonuç, sınav tarihinden itibaren yaklaşık 15 gün içinde açıklanmakta olup öğrencilerin adreslerine ayrıca postalanmamaktadır. Sınav sonuçları aof.anadolu.edu.tr web sayfası öğrenci otomasyonundan öğrenilebilir.


SINAV SONUÇ İTİRAZI NE ZAMAN YAPILIR?


Sınav sonuçlarına, ilan edilme tarihinden itibaren 3 (üç) işgünü içinde itiraz edilebilir. Bu süre geçtikten sonra yapılan itirazlar dikkate alınmaz.


MAZERET SINAVI HAKKINDA


Sınav giriş belgesinde belirtilen yer ve tarihte sınava girmeyen öğrenciler için başka bir yerde veya zamanda mazeret sınavı açılmaz. Her ne sebeple olursa olsun sınav hakkının saklı tutulması mümkün değildir.

Haberin Devamı