Gündem AÖF sınav yerleri belli oldu mu? Öğrenci giriş belgesi ne zaman açıklanacak?

AÖF sınav yerleri belli oldu mu? Öğrenci giriş belgesi ne zaman açıklanacak?

Paylaş
AÖF sınav yerleri belli oldu mu? Öğrenci giriş belgesi ne zaman açıklanacak?

AÖF sınav giriş belgesi için kritik sürece girildi. Sınava 9 gün kala üniversite öğrencileri sınav yerlerinin açıklanmasını bekliyor. Peki, AÖF sınav giriş belgesi ne zaman açıklanacak?

Anadolu Üniversitesi yeni eğitim-öğretim yılının ilk AÖF güz döenmi sınavını 24-25 Kasım tarihleri arasında gerçekleştirecek. Sınava sadece 9 gün kaldı ve sınav giriş belgeleri için kritik sürece girildi. Yüz binlerce kişi bir an evvel sınav giriş yerlerinin belli olmasını bekliyor. Peki, AÖF sınav giriş belgeleri ne zaman açıklanır?

Haberin Devamı

AÖF SINAV GİRİŞ BELGESİ NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

AÖF sınav giriş belgesi için Anadolu Üniversitesi'nden geçilmiş bir duyuru yok. Sınav giriş yerleri sınava 10 ila 7 gün kala belli oluyor. Sınav giriş belgesi için aramalar sıklaşırken belgenin bugün yarın açıklanması bekleniyor.

SINAVA GİRERKEN BU BELGELERİ UNUTMAYIN

Açıköğretim Fakültesi, sınava katılım sağlayacak olan öğrenciler için önemli bir uyarıda bulundu. Sınav günü bir problem yaşanmaması amacıyla gerekli belgelerin yanlarında bulunmasını talep eden AÖF, konuyla ilgili açıklama yaptı. İşte, açıklamada yer alan belgelerin listesi;

Fotoğraflı Sınav Giriş Belgesi

Fotoğraflı ve Onaylı Kimlik Belgesi; fotoğraflı, soğuk damgalı ve T.C. Kimlik Numaralı nüfus cüzdanı/Türkiye Cumhuriyeti kimlik kartı/Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti kimlik kartı, süresi geçerli pasaport, Türk vatandaşlığından izinle ayrılanlar ve bunların kanuni mirasçılarına ait mavi kart, yurt dışında yapılan sınavlarda T.C. vatandaşları hariç başka bir ülkenin vatandaşları için o ülkeye ait nüfus cüzdanı niteliğindeki resmi belge bu amaçla kullanılabilir. Bunların dışındaki belgeler (sürücü belgesi, mesleki kimlik kartları vb.) sınava giriş için geçerli kimlik belgesi olarak kabul edilmez.

Haberin Devamı

Sınava giriş için gerekli bu iki belgeden biri bile eksik olsa öğrenci sınava alınmaz.

Öğrenciler, Fotoğraflı Sınav Giriş Belgesini www.anadolu.edu.tr/acikogretim adresinin Öğrenci Girişi bölümüne TCKN ve şifreleri ile giriş yaparak kendi sayfalarından veya AÖF Bürolarından alabilirler.

AÖF VİZE VE FİNAL TARİHLERİ

Güz dönemi vize sınavı 24 Kasım 2018 tarihinde başlıyor, 25 Kasım 2018 tarihinde sona eriyor.

Güz dönemi final sınavı 12 Ocak 2019 tarihinde başlıyor, 13 Ocak 2019 tarihinde sona eriyor.

Bahar dönemi vize sınavı 13 Nisan 2019 tarihinde başlıyor, 14 Nisan 2019 tarihinde sona eriyor.

Bahar dönemi final sınavı 25 Mayıs 2019 tarihinde başlıyor, 26 Mayıs 2019 tarihinde sona eriyor.