Gündem AÖF sınavı kaçta başlayacak? Sınav giriş belgesi çıkarma...

AÖF sınavı kaçta başlayacak? Sınav giriş belgesi çıkarma...

Paylaş
AÖF sınavı kaçta başlayacak? Sınav giriş belgesi çıkarma...

Yarın yüz binlerce kişi AÖF sınavına girecek. Son ana kadar hazırlıklar sürerken öğrenciler, sınav giriş belgesi çıkarmak için uğraş veriyor aynı zamanda da sınavın kaçta başlayıp kaçta biteceğini sorguluyor.

AÖF güz dönemi dönem sonu sınavları 12-13 Ocak tarihleri arasında gerçekleşecek. Özellikle mezun olmak için çaba sarf eden öğrencilerin yarınki sınav için heyecanı dorukta... Sınava girmek için olmazsa olmaz olan sınav giriş belgesi için ise uğraşlar sürüyor. Yüz binlerce öğrenci öte yandan sınavın kaçta başlayıp kaçta biteceğini de araştırıyor.

Haberin Devamı

AÖF SINAVI KAÇTA BAŞLAYIP, KAÇTA BİTECEK?

AÖF Güz dönemi dönem sonu sınavı Türkiye genelinde tüm sınav merkezilerinde sabah saat 9:30'da, öğleden sonra saat 14:00'da, K.K.T.C. Lefkoşa'da ise sabah saat 08:30’da, öğlenden sonra ise saat 13:00’da yapılmaktadır. Sınavlar Cumartesi ve Pazar günleri dört oturum halinde yapılmaktadır. Öğrencilere, sınava gireceği her ders için 20 soru sorulacak, 30’ar dakika sınav süresi verilecektir. AÖF sınavlarının başlama ve bitiş saatleri ise şöyle; Sabah oturumu: 09:30 – 11:30 / İkinci oturum: 14:00 – 16:00

AÖF SINAV GİRİŞ BELGESİ NASIL ÇIKARILIR?

AÖF sınavlarının giriş yerleri 'https://login.anadolu.edu.tr/login.aspx' adresi üzerinden E-Posta Adresi (veya TC Kimlik Numarası) ve şifre girilerek sorgulanıyor. Öğrencilerin sınava girerken yanlarında sınav giriş belgelerinin bulunması gerekiyor.

Haberin Devamı

AÖF SINAV GİRİŞ BELGESİ İÇİN TIKLAYINIZ