Gündem AÖF soru ve cevapları yayımlandı! Peki sonuçlar ne zaman açıklanacak?

AÖF soru ve cevapları yayımlandı! Peki sonuçlar ne zaman açıklanacak?

Paylaş
AÖF soru ve cevapları yayımlandı! Peki sonuçlar ne zaman açıklanacak?

AÖF Güz Dönemi vize sınavları 24-25 Kasım tarihleri arasında gerçekleşti. Son oturumun ardından 1 gün geçti, soru ve cevaplar bugün yayınlandı. Bu gelişmeyle birlikte yüz binler kontrol için Anadolu Üniversitesi'nin sitesine akın ederken AÖF sonuçlarının ne zaman açıklanacağı konusu gündemdeki yerini aldı.

AÖF vize sınavlarının sona ermesiyle birlikte öğrenciler "AÖF soru ve cevapları ne zaman açıklanacak?" sorusunu sormaya başlamıştı. Beklentiler en geç 1 hafta içinde soru ve cevapların açıklanacağı yönündeydi fakat Anadolu Üniversitesi bugün öğrencilere müjdeli haberi geçti ve soru ve cevapları yayınlandı.

Haberin Devamı

AÖF SORU VE CEVAPLARI

AÖF SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANIR?

AÖF sonuçları için Anadolu Üniversitesi'nden yapılan bir duyuru yok. Geçen yıl vize sınavı 9 gün sonra açıklanmıştı. Bilindiği üzere Anadolu Üniversitesi sonuçları ne geç 20 gün içerisinde adayların erişimine açıyor.

VİZE SINAV SONUÇLARINA İTİRAZ EDEBİLİR MİYİZ?

Sınav sonuçlarına ilan edilme tarihinden itibaren üç iş günü içerisinde itiraz başvurusunda bulunabilirsiniz. Bu süre geçtikten sonra yapılan itirazlar dikkate alınmayacaktır.

MAZERET SINAVINA GİRİLEBİLİYOR MU?

Sınav giriş belgesinde belirtilen yer ve tarihte sınava girmeyen ya da giremeyen öğrenciler için başka bir yerde veya zamanda mazeret sınavı yapılmaz. Her ne sebeple olursa olsun sınav hakkının saklı tutulması mümkün değildir.

Haberin Devamı