Bilim - Teknoloji Apple AirPods Pro detaylı inceleme: Üst düzey gürültü önleme
Paylaş
Apple AirPods Pro detaylı inceleme: Üst düzey gürültü önleme

Apple'ın en yeni gerçek kablosuz kulaklıkları AirPods Pro, daha fazla iPhone kullanıcısını gerçek kablosuz deneyimine çekmek için için orijinal gürültü önleme, orijinal AirPods'lara kıyasla aktif gürültü iptali, ve daha iyi bir tasarım geliyor. Biz de bu kulaklıkları sizler için detaylı bir şekilde inceledik.

Onur Binay/posta.com.tr

Haberin Devamı

Güçlü ses kalitesine sahip ve kulağa iyi oturan kablosuz kulaklık arayan bir iPhone kullanıcısıysanız, yeni AirPods'lar tam sizlik olabilir . Yeni tasarım, kulaktan düşme olasılığının daha düşük olduğu anlamına geliyor ve ek mikrofonlar ise dış gürültü konusunda iyi iş çıkarıyor

Kulağa uyum orijinal AirPods'lardan daha iyi olsa da, her bir saptaki kapasitif tuşlara alışmanız gerekiyor. Gürültü iptali ve parçaları atlamak için dokunmatik tuşlara nazaran bu yöntem daha iyi.

O halde incelemeye kurulumdan başlayalım...

AirPod Pro tasarım açısından orijinal sürümlerden çok daha rahat ve konforlu. Premium his tabi ki de var ve çok daha yetenekli.

Temelde standart Bluetooth bağlantısı kullanan kulaklık, esasen iPhone ve iPad’ler için hazırlanmış olsa da Android ile de çalışabiliyor. Aktif gürültü engelleme ve şeffaf mod Android telefonlarda da görev yapabiliyor. Ancak kulaklığın her özelliği çalışmıyor. Siri, müzik paylaşımı ve yalıtım testi bunlar arasında yer alıyor. Ayrıca Android cihazlardan harici uygulama kullanmadan ömrü konusunda bilgi sahibi olunamıyor.

Haberin Devamı

Gözden kaçan bir özellik ama desibel seviyesinin ölçülmesi, kaydedebilmesi, uzun süreli işitme duyunuza ne kadar zarar verdiğinizi anlamanıza yardımcı olması adına güçlü bir araç. İşitme hasarını önlemek için büyük savaşta bu bir araç ama Pro’lara sahip olmak size bu konuda çok daha fazla veri sunuyor.

Fiyat konusuna gelirsek Maliyete AirPods Pro ucuz değil. bu nedenle Apple'ın sunduğu en iyi kulaklıklara sahip olmak için belirli bir meblağı gözde çıkarmak zorundasınız o da yaklaşık 1650 TL.

Bu para size fazla geldiyse ihtiyaçlarınıza daha uygun olabilecek diğer kablosuz kulaklıklara bakabilirsiniz. Eski AirPods'lar hala iyi bir seçim olabilir.

Uzun lafı kısası bir iPhone kullanıcıysanız, muhtemelen Apple ekosisteminde kalma konusunda karar verdiniz. Durum buysa, AirPods Pro almanız gereken kulaklıklar arasında ilk 3 arasında yer alabilir.

Artıları

İyi gürültü iptali

Çok daha iyi uyum

İşitme sağlığını izlemek için iyi

Eksileri

Daha iyi ama rakiplerden biraz pahalı

Haberin Devamı

Egzersizler sırasında ter yüzünden gevşeyebilir