Bilim - Teknoloji Apple renklere fena kaptırdı!
Paylaş
Apple renklere fena kaptırdı!

iPhone 5S ve 5C ile başlayan renk cümbüşü, görünüşe göre Apple'ın kafasına iyice takıldı...

iPad Mini 2 ve iPad 5, an itibarı ile büyük bir tüketici kesimin en çok merak ettiği ürünler arasında, en üst basamaklarda. Merak edilen konuların başında ise, iPhone 5S ve 5C ile başlayan renk modasına iPad'in de katılıp katılmayacağı. Kısa süre önce "Space Gray" olarak bilinen gri tonu ile kendisini göstermiş olan iPad 5 kapağının ardından, bu sefer de iPad Mini 2'nin aynı renk patenti ile karşımıza çıkacağı dedikodusu etrafta dolaşmaya başladı.

Haberin Devamı

iPad 5'in, gri, gümüş ve altın tonlarında piyasada olacağı zaten bilinen bir gerçekti ki, NowhereElse.com üzerinden yayınlanan bir fotoğraf, iPad Mini 2'nin de gri tonlarda piyasaya çıkacağını iddia etti. Tıpkı iPad 5'e benzeyen gri renk tonunun yanı sıra, aynı zamanda halen resmiyet kazanmamış olan gümüş rengiyle beraber sergilenmiş olması, ürünlerin bir dedikodudan çok daha gerçek olduğunu hissettirdi.

Space Grey tonunu görmek, pek tabi akıllarda altın rengini görüp görmeyeceğimiz sorusunu uyandırmış durumda. Her ne kadar Apple tarafından konu ile ilgili bir açıklama yapılmamış olsa da iPhone 5S modelinin altın tonuna olan rağbetin ardından, öyle görünüyor ki bu renk sıklıkla karşımıza çıkacak.

Haberin Devamı

Resimlerle: iPhone 5C'nin rengarenk dünyası

Kaynak: CHIP Online