Bilim - Teknoloji Apple Watch'a ciddi rakip!
Paylaş
Apple Watch'a ciddi rakip!

Apple'ın akıllı saati Watch, daha piyasaya çıkmadan karşısında çok güçlü bir rakip bulabilir!

Akıllı saat dünyası uzun süredir bir hengamenin içerisinde bir oraya, bir buraya sürükleniyor ve büyük isimlerin yaşadığı çekişmelere sahne olmaya çoktan başladı bile. LG ise, akıllı telefondan, akıllı saat pazarına yaptığı geçişte başarı sağlayan devlerden sadece biri. Özellikle ürettiği G Watch ve G Watch R ile bu pazarda fikkat çeken LG, değişen ve gelişen akıllı saat teknolojilerinden geri kalmak istemiyor ve Apple'ın da yakın zamanda gireceği "tam çelik akıllı saat" yarışına ortak olmak için kolları sıvadı ve LG Watch Urbane'yi geliştiriyor.

Saat, önceki modellerin aksine kadın ve erkek olmak üzere iki farklı modele sahip olacak. Ayrıca G Watch serisinde ön planda tutulan teknoloji bağımlısı ürün tasarımı yerine, daha klasik bir saat tasarımıyla karşımıza çıkacak. Doğal deriden kayışlara sahip olması beklenen LG Urbane'yi dileyen kullanıcılar 22 mm'lik geniş ve spor bir kayış modeli ile değiştirebilecekler. Renk konusunda da klasik bir hava takınacak olan ürünün altın ve gümüş renk seçenekleri bulunacak. LG Urbane tıpkı G Watch R'da olduğu gibi 1.3 inçlik, OLED ekran ile gelecek. Android Wear işletim sistemi ile bezenecek ürünü 1.2 GHz'lik Qualcomm Snapdragon 400 işlemci destekleyecek.

LG'den gelen açıklamaya göre Urbane kod adlı saat, önümüzdeki ay Barselona'da gerçekleştirilecek olan Mobile World Congress'de görücüye çıkacak.

Haberin Devamı

Resimlerle: Apple Watch'u yakından görün!

Kaynak: CHIP Online