Bilim - Teknoloji Apple'dan Yeni Bir AppStore!
Paylaş
Apple'dan Yeni Bir AppStore!

Apple yepyeni bir uygulama mağazası ile kullanıcılarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Peki bu yeni AppStore'da neler olacak? Yazımızda bulacaksınız.

AppStore ile başarıdan başarıya koşan Apple, bu işi sevmişe benziyor. Yepyeni bir uygulama mağazası hazırlayan Apple'ın hedefi bu kez iOS kullanıcıları değil.

Haberin Devamı

Yeni AppStore'un adı Mac App Store olacak. İsminden de tahmin edebileceğiniz gibi uygulama mağazası MAC OS X için çeşitli yazılımlar barındıracak.

1000 Mac Uygulaması

İlk etapta 1000 adet ücretli ve ücretsiz yazılım ile hizmete giren Mac App Store'dan yazılım indirebilmek ve cihazınıza kurabilmek için iTunes parolanız ile sisteme giriş yapmanız gerekiyor. Bu şifre, iOS'li akıllı telefonunuzda kullandığınız parolanızdan farklı değil.

AppStore benzeri tasarımı ile dikkat çeken yeni uygulama mağazası, en çok ilgi gören uygulamalar gibi kategorilerin yanı sıra, eğitim, oyun, grafik ve tasarım, faydalı araçlar gibi ana bölümlere sahip. Apple'ın yeni uygulama mağazasına gitmek için buradaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

Haberin Devamı

Daha fazlası için ShiftDelete.Net sitesini ziyaret edebilirsiniz.