Yaşam Arabam.com Türkiye’nin en iyi Seri İlan sitesi seçildi

Arabam.com Türkiye’nin en iyi Seri İlan sitesi seçildi

Paylaş
Arabam.com Türkiye’nin en iyi Seri İlan sitesi seçildi

DorukNet tarafından bu yıl 12.’si düzenlenen Altın Örümcek ödül töreni, 04 Eylül 2014 Perşembe akşamı TİM Maslak Show Center’da gerçekleştirildi. Arabam.com hem halkın oyları hem de jürinin seçimi ile Seri İlan kategorisinde birinci oldu.

Türkiye’nin ilk ve tek bağımsız web ödülleri organizasyonu Altın Örümcek Web Ödülleri’nin bu yıl 12.si düzenlendi. Yarışmanın birinci adımında halk oylaması ile Türkiye’nin en iyi Seri İlan sitesi seçilen arabam.com, 43 kişiden oluşan ve bilişim, medya ve iş dünyasının önde gelen isimlerinin yer aldığı jüri üyeleri tarafından da Seri İlan kategorisinde Türkiye’nin en iyi web sitesi olarak belirlendi.

Haberin Devamı

Modern ve eğlenceli yeni yüzünü 2013 yılı sonunda yayına alan Arabam.com, kullanıcılarına daha kolay ilan bakabilme, ilan verebilme ve üye olma olanağı sağlıyor. Yeni arabam.com’da kullanıcılar sitedeki işlemlerini eskisinden çok daha hızlı bir şekilde gerçekleştirebiliyorlar. Kolaylaştırılmış üyelik ve ilan verme işlemleri ile çok daha kısa bir sürede araçlarını satabiliyorlar. Arabam.com’da otomobilden, kiralık araca, engelli araçlarından yedek parçaya kadar pek çok kategoride binlerce ilan bulunuyor. Bunların yanında test ve haber sayfaları ile arabam.com otomotiv dünyasının nabzını tutmaya devam ediyor.