Magazin 'Aramızda soğukluk olsa da Hande'yi çok seviyorum'

'Aramızda soğukluk olsa da Hande'yi çok seviyorum'

Paylaş
'Aramızda soğukluk olsa da Hande'yi çok seviyorum'

Aralarına kötü niyetli insanların girdiğini söyleyerek, “Aramızda soğukluk olsa da Hande'yi seviyorum'' dedi

Ünlü şarkıcı Demet Akalın, Başakşehir'de açılan bir eğlence merkezinde hayranlarıyla buluştu. Açılış sırasında yoğun izdihamla karşılanan Akalın'a, çok sayıda koruma eşlik etti. Son albümü Zirve'yi minik hayranları için imzalayan güzel şarkıcı, gazetecilerin sorularını yanıtladı. Son günlerde annesinin hasta olduğu için moralinin bozuk olduğunu söyleyen Akalın, "Annemin omzumda yırtık var, o yüzden canım sıkkın. 20 gündür bizde kalıyor.

Haberin Devamı

GALERİ: HANDE YENER'İN SEKSİ FOTOĞRAFLARI!

Sabahları 7.30'da kalkıyorum. Son günlerde gece kulüplerine de gitmiyoruz. Evde anneme bakıyoruz" dedi. Yeni albümü için Serdar Ortaç'tan şarkı alacağını belirterek, "Eşofmanlarla Serdar Ortaç'ın ofisine gittim. Albümde bir tane Serdar şarkısı olacak" şeklinde konuştu.

Son zamanlarda Hande Yener'le aralarına kötü niyetli insanların girdiğini ve ilişkilerinin tekrar bozulduğunu söyleyen Akalın, "Hande'yi çok severim. Aramızda bugünlerde biraz soğukluk olduğu doğru. Hande'yi gerçekten çok seviyorum. Bazıları olmadık sözler söyleyip Hande ile aramızın bozulmasını sağlıyor" diyerek Yener'e barış dalı uzattı.

Eurovision Şarkı Yarışması'na eski dostu Hande Yener'in çok çalıştığını belirterek, "Hande Eurovision için çok çalışıyor. İnşallah katılır" diye konuştu.

Haberin Devamı