Türkiye (Son Dakika) Aranıyordu acı haber geldi

Aranıyordu acı haber geldi

Paylaş
Aranıyordu acı haber geldi

Osmaniye'de 24 günden bu yana kayıp, Alzheimer hastası 75 yaşındaki Nevzat Gülsarı'nın cesedi Amanos Dağları eteklerinde bulundu

Kentte ’Çaycı Nevzat dayı’ olarak tanınan, evli ve 4 çocuk babası Nevzat Gülsarı, 18 Mart'ta evinden dışarı çıktıktan sonra kendisinden haber alınamadı. Ailesinin kayıp ihbarı üzerine polis ve jandarma, Nevzat Gülsarı’yı bulmak için çalışma başlattı, Osmaniye ve Adana’daki arama-kurtarma ekiplerinden yardım istendi. Özel eğitimli köpeklerle yapılan aramalara Nevzat Gülsarı’nın ailesi ve yakınları da katıldı.

Haberin Devamı

ÇÜRÜMÜŞ CESEDİ BULUNDU

Dün saat 18.00 sıralarında şehir merkezine 25 kilometre uzaklıktaki Amanos Dağları’ndaki Çardak Yaylası Aşağıkibağ Mevkii’ndeki ormanlık alanda köylüler Nevzat Gülsarı’nın çürümüş vaziyetteki cesedini buldu. Haber verilmesi üzerine bölgeye jandarma, Osmaniye İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ve Osmaniye Belediyesi Arama Kurtarma ekibi sevk edildi. Yakınları tarafından teşhis edilen emekli işçi Gülsarı’nın cesedi bulunduğu yerden alınarak cenaze aracı ile Osmaniye Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Burada nöbetçi savcının yaptığı incelemenin ardından yaşlı adamın cenazesi kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Adana Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

Gülsarı’nın cesedini Muzaffer Çıldır, yaşlı adamı yaklaşık 20 gün önce gördüğünü ve arkasından seslendiğini belirterek, "Üç defa bağırdım. Konuşmadan, dönüp yukarıya doğru eliyle işaret ederek, yoluna devam etti. Bugün de yeğenleriyle yukarıya çıktık, dağ yamacında cesedini bulduk. Çürümüş vaziyetteydi" dedi.

Haberin Devamı

DHA