Türkiye (Son Dakika) Arazi kavgası 4 can aldı

Arazi kavgası 4 can aldı

Paylaş
Arazi kavgası 4 can aldı

Çorum'un Mecitözü İlçesine bağlı Aşağı Körücek Köyü'nde arazi anlaşmazlığı nedeniyle çıkan kavgada 4 kişi öldü, 4 kişi de yaralandı

Olay, Çorum’un Mecitözü İlçesine bağlı Aşağı Körücek Köyü’nde meydana geldi. İddiaya göre, Ahmet Yalvaç, bir süredir aralarında arazi anlaşmazlığı nedeniyle kavgalı olduğu A.Ü. ile karşılaşınca aralarındaki arazi tartışması yeniden başladı. Tartışma sırasında A.Ü. belindeki tabanca ile Ahmet Yalvaç’a ateş edip yaraladı. Yalvaç’ın akrabaları köyde silah sesini işitince olay yerine gidince kavga daha da büyüdü.

A.Ü, Ahmet Yalvaç’ın yanı sıra olay yerine gelen akrabaları Fahri Üzlü, Nazegül Üzlü, Faik Üzlü’ye de ateş etti. Silah seslerini işiten A.Ü., M.Ü, M.F.Ü ve S.T.A pompalı tüfeklerle olay yerine gitti. İddiaya göre 2 grup arasında arasında pompalı tüfek ve tabancanın kullanıldığı çatışma çıktı.

Çatışmada Fahri Üzlü, Nazegül Üzlü, Faik Üzlü ve Ahmet Yalvaç hayatını kaybederken, diğer gruptan A.Ü, M.Ü, M.F.Ü, S.T.A yaralandı. Ambulanslarla Mecitözü Devlet Hastanesi’ne götürülen yaralılardan sağlık durumu ağır olanlar Çorum Hitit Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edilip tedaviye alındı.

Jandarma ekipleri köyde geniş çaplı güvenlik önlemi alırken, Aşağı Körücek Köyü’ne ayrıca asayişi sağlamak üzere komando bölüğü sevk edildi. Cumhuriyet Savcılığı olayla ilgili soruşturma başlatarak olay yerinde incelemelerde bulundu.

Mustafa ULUSOY/ ÇORUM, (DHA)

Haberin Devamı