Yaşam Arbak Refik Dal'ın albümü Wave Projects – 2 yayınlandı!

Arbak Refik Dal'ın albümü Wave Projects – 2 yayınlandı!

Paylaş
Arbak Refik Dal'ın albümü Wave Projects – 2 yayınlandı!

Türkiye’nin en önemli davulcularından Arbak Refik Dal, yenilikçi bakış açısını yansıtan solo performanslarından oluşan “Wave Projects” serisinin ikinci albümünü müzikseverlerin beğenisine sundu. Arbak Refik Dal, vurmalı çalgıların tedavi eden bir yönü olduğuna ve bu seslere dijital dünyada sınırsız ulaşımın, insanın iştahını kabarttığına dikkat çekiyor. İlk albümün devamı niteliğindeki “Wave Projects – 2”, deneysel ve coşkulu ritimler içeriyor

Elektronik deneysel müzik türündeki 6 parçadan oluşan “Wave Projects – 2”, Arbak Refik Dal’ın üçüncü solo projesi. Teoman, Demir Demirkan, Haluk Levent, Dört X Dört ve Tibet Ağırtan gibi isimlerin sahnesine eşlik eden davulcunun yeni albümündeki tüm parçaların müzik ve düzenlemesi kendisine ait. Sanatçı, albüm kayıtlarında çok farklı şekillerde çalınabilen “wavedrum” adındaki davul sentezleyici bir enstrümanın yanısıra, drumkat ve akustik perküsyonu da kendisi çaldı. Albümün mix ve mastering’i Timuçin Aksüer’e, fotoğraflar Levan Uzbay’a ait.

Haberin Devamı

Arbak Refik Dal, sahne ve albüm çalışmalarının yanısıra, tutkunu olduğu zillerle ilgili çeşitli firmalar adına tasarımlar yapıyor. Halen kendi markası olan T-Cymbals zillerini üreten davulcunun tasarımları dünya çapında davulcular tarafından kullanılıyor.

Arbak Refik Dal’ın meditatif etkiler barındıran “Wave Projects” serisinin ikinci albümü “Wave Projects – 2”, tüm dijital platformlardan satın alınabilir ve dinlenebilir.