Ekonomi Arçelik'ten yeni Grion Ankastre Serisi

Arçelik'ten yeni Grion Ankastre Serisi

Paylaş
Arçelik'ten yeni Grion Ankastre Serisi

Türkiye’nin en çok tercih edilen markası olan Arçelik, “Her gün özel, her gün paylaşmaya değer” sloganıyla özel bir ankastre serisi hazırladı.

Türkiye’nin en çok tercih edilen markası olan Arçelik, “Her gün özel, her gün paylaşmaya değer” sloganıyla özel bir ankastre serisi hazırladı. Arçelik Grion Ankastre Serisi, en yeni teknolojilerinin yanında gri şık tasarımı, fonksiyonel kullanımı ve mutfağa uyumu ile de dikkat çekiyor. Arçelik, Grion Ankastre Serisi ile sevdiklerinizle paylaşacağınız eşsiz deneyimler için mutfağa davet ediyor.

Arçelik yeni Grion Ankastre Serisi ile, günlük koşuşturmaların içinde aileniz ve sevdiklerinizle eşsiz lezzetler eşliğinde özel anlar paylaşacağınız bir mutfak deneyimi sunuyor. Üst segment ürünlerden oluşan Grion Ankastre Serisi, mutfakta daha fazla zaman geçirme isteği uyandıran gri cam yüzeyli şık tasarımı ile dikkat çekiyor. Grion Ankastre Serisi, yenilikçi teknolojisiyle fark yaratan Buharlı Fırın, Kompakt Kombi Fırın, Sıcak Tutma Çekmecesi, Davlumbaz, Aspiratör, Ocak, Buzdolabı, Bulaşık Makinesi ve Kahve Makinesi ile geniş bir aile.

Grion Ankastre Serisinde yer alan Buharlı fırın; tam buharlı, yarı buharlı ve geleneksel pişirme olmak üzere 3 ayrı pişirme seçeneği ile profesyonel şefleri mutfağınıza getiriyor. Yiyeceklerin besin değerini koruyarak doğal tadında pişiren 20 programlı fırın, buharla kendi kendini temizleme özelliğiyle de ayrıcalıklı. Serideki Sıcak Tutma Çekmecesi yemekleri, tabak ve bardakları sıcak servis etme imkanı sunarak eşsiz bir konfor sağlıyor.

No frost buzdolabı; en geniş boyutta ve iç hacimde A++ enerji seviyesi ile geniş ailelere uygun. Grion serisi, çekirdekten fincana kahve keyfi sunan 30 farklı programa sahip kahve makinesi ile de özel. 14 kişilik yıkama kapasiteli bulaşık makinesi, Mikrodalga destekli pişirme yapan Kompakt Fırın, sessiz duvar ya da ad tipi Davlumbaz, 9 kademe ile istenilen sıcaklık ayarı yapılabilen gazlı ocak Grion Ankastre Serisinde yer alan diğer ürünler.










Haberin Devamı