Magazin Arda-Aslıhan Turan çiftinin bebeklerinin cinsiyeti belli oldu

Arda-Aslıhan Turan çiftinin bebeklerinin cinsiyeti belli oldu

Paylaş
Arda-Aslıhan Turan çiftinin bebeklerinin cinsiyeti belli oldu

Geçtiğimiz yıl oğulları Hamza Arda'yı kucaklarına alan Arda-Aslıhan Turan çifti, kalabalık aile istediklerini her fırsatta dile getiriyordu. Geçtiğimiz aylarda ikinci kez hamile olduğunu açıklayan Aslıhan Turan'ın bebeğinin cinsiyeti belli oldu.

12 Mart 2018'de nikah masasına oturan Arda Turan ile Aslıhan Doğan, 26 Ekim'de oğulları Hamza Arda'yı kucaklarına almıştı. Çift şimdilerde ikinci bebek heyecanı yaşıyor. Aslıhan Turan, 2,5 aylık hamile.

Haberin Devamı

Tv8 ekranlarında yayınlanan 'Gel Konuşalım' programının sunucusu Eylem İpek Şafak’ın haberine göre; Arda-Aslıhan Turan çiftinin ikinci bebeklerinin cinsiyeti belli oldu.

İkinci bebek de erkek

Hamza Arda adında bir oğulları olan çiftin, ikinci bebekleri de erkek olacak. Mutlu haberi yakın çevreleriyle paylaşan ikili, şimdiden hazırlıklara başladı.

Aslıhan Doğan Turan geçtiğimiz günlerde verdiği bir röportajda şu açıklamaları yapmıştı:

"İkinci bebeğimize iki aylık hamileyim. Planlı bir bebekti. Evlat, bambaşka. Arda ile aklımızı yitirmiş durumdayız. Birbirimize sürekli oğlumuzun fotoğraflarını gösteriyoruz. Arda, Hamda Arda'yı Lalipli diye seviyor. O kelime Arda'nın onu severken kullandığı bir sözcük, anlamı yok."