Magazin Arda Turan'dan Cansel Çördük açıklaması!

Arda Turan'dan Cansel Çördük açıklaması!

Paylaş
Arda Turan'dan Cansel Çördük açıklaması!

Arda Turan dün Cansel Çördük ile ortaya çıkan yazışmaları hakkında canlı yayından cevap verdi: Ben günde bin 500 kişi ile yazışıyorum

Herkes Arda Turan'ın Türkan Şoray'ın kızı Yağmur'la aşkını konuşurken, sosyal medyada yıldız futbolcunun aşk trafiği yeniden olay oldu.


Yağmur Ünal sevgilisini Arda Turan için terk etmiş


Geçen aylarda model Ebru Şallı'yla Instagram'daki özel mesajları ifşa edilen Arda Turan'ın, bu kez 'Kısmetse Olur' programının eski yarışmacısı Cansel Çördük’le özel yazışmaları ortaya çıktı.

Cansel Çördük’le tanışmak için attığı mesajlar dikkat çeken milli futbolcu, dün akşam sosyal medyada en çok konuşulan isim oldu.

Özel hayatındaki trafik nedeniyle sert eleştirilere maruz kalan Arda Turan, renkli kişiliğiyle tanınan dayısı Nuri Seviş ve Barcelona’daki ev arkadaşlarıyla 40 dakika canlı yayın yaptı.


Cansel Çördük ile Arda Turan'ın yazışmaları ortaya çıktı


'BEN KİMSEYİ BULMADIM'



Duymayan Kalmasın programının haberine göre; Arda Turan canlı yayında özel hayatıyla ilgili açıklamalarda bulundu:

''Benim ki

Arda Turan, kendisini eleştiren Sema isimli bir kadın takipçisine ise "Yargılamayı bırak Sema. Sen çok biliyorsun. Günahı sevabı Allah’a bırak” sözleriyle tepki gösterdi.


Arda Turan ile Aslıhan Doğan yine ayrıldı


'ESER BİZE VİLLA KİRALA'

Arda Turan, canlı yayın sırasında mesaj atan '3 Adam’dan Oğuzhan Koç’a da takıldı.


Eser Yenenler: Yuva yıkan kadın gibi oldum


Oğuzhan Koç’un ortağı Eser Yenenler'in kiralık olduğunu açıkladığı villasında verdiği partiye de gönderme yapan Arda Turan, "Oğuzhan kardeşim, ben seni Eser Yenenler ve Murat Boz’dan ayrı tutuyorum ama dur şimdi Eser bozulur. Eser bize villa kirala" diyerek tezahürat yaptı.


Haberin Devamı