Spor Arda Turan gitmek istiyor

Arda Turan gitmek istiyor

Paylaş
Arda Turan gitmek istiyor

Atletico Madrid'in ısrarla istediği Galatasaray'ın genç kaptanı Arda, seçimle ilgili belirsizliğin ortadan kalkmasıyla ayrılma isteğini tekrar dile getirdi

Galatasaray'da seçimin yapılıp yapılmayacağı ile ilgili belirsizliğin ortadan kalkmasıyla birlikte sarı-kırmızılıların önü açılırken, takımın genç yıldızı Arda Turan da sezon sonu kendi önünün acılmasını istiyor.

Sezon başında Arda için kulübe yazılı olarak teklifte bu lunan Atletico Madrid'de daha sonra ise kulüp başkanı Manuel Angel Gil bizzat İstanbul'a gelerek Adnan Polat'la görüşürken, Polat kararı yeni yönetime bırakmıştı.

Sakatlığı geçen Arda da bu sürecte tamamen işine kanalize olurken önce milli takımda sonra da Manisa deplasmanında G.Saray formasıyla yıldızlaşmıştı.

ATLETICO MADRID ISRARCI

Yıldız futbolcu taraftarıyla arasındaki buzları eritirken, önce Atletico Madrid'in başkanı Enrique Cerezo sonra da yönetici Enrique Ramon yaptıklan açıklamaları yeni sezonda yıldız futbolcuyu takımlarında görmek istediklerini yinelediler.

Bütün bu gelişmelerin ardından seçim ile ilgili kaosun da ortadan kalkmasıyla Arda'nın tavrı da netleşti. Yıldız futbolcu geleceğiyle ilgili olarak planlarını paylaştığı yakın arkadaşlarına "Yönetime kim " gelirse gelsin gitmek istiyorum" diyerek sezon sonunda Türkiye'den ayrılmaya kararlı olduğunu açıkça ortaya koydu.

Haberin Devamı