Magazin Arda Turan hakkında soruşturma

Arda Turan hakkında soruşturma

Paylaş
Arda Turan hakkında soruşturma

Arda Turan’ın Özlem Ada Şahin’e sarkıntılık etmesi ve eşi popçu Berkay’ın burnunu kırmasıyla başlayan rezalette yeni gelişme: Arda Turan, Berkay’ın kaldırıldığı hastanede silah sıkmış. Arda hakkında kasten yaralama ve silahlı tehdit suçlarından soruşturma açıldı, yakalama kararı çıktı.

Gece kulübündeki olaydan sonra kanlar içinde kalan Berkay, Ulus’taki Liv Hospital’a götürüldü. Arda’da beraberinde birkaç kişiyle 07.45 civarında hastaneye geldi. Bundan sonrası polis tutanaklarına şöyle geçti: “Liv Hospital’da silahla ateş etme ihbarı üzerine olay yerine gidildi. Buradaki görevlilerle yapılan görüşmede Arda Turan ile Berkay Şahin’in acil servise geldikleri öğrenildi.

Haberin Devamı

MERMİ ÇEKİRDEĞİ BULUNDU

Şahısların alkollü ve gergin oldukları belirtildi. Daha sonra Murat Dalkılıç’ın da geldiği belirlendi. Şahıslar hastanede seslerini yükselterek tartışmışlar. Kamera görüntülerinde Arda Turan’ın elinde siyah tabanca olduğu izlendi.

Olayın gerçekleştiği yerde zeminde mermi izi, fotokopi makinesinde mermi çekirdeği bulundu. Olay yeri inceleme ekibi mermi çekirdeğini muhafazaya aldı.

15 YIL 6 AYA KADAR HAPİS

Beşiktaş Savcısı Utku Kibritçioğlu’na bilgi verildi. Savcı silahla tehdit ve kasten yaralama iddialarıyla Arda Turan’ın yakalanması, tabancanın bulunması, Berkay Şahin, Özlem Ada Şahin ve Murat Dalkılıç’ın bilgisine başvurulması, cinsel taciz iddiası varsa savcıya bilgi aktarılması talimatı vermiştir.”

Arda Turan tehdit ve kasten yaralamadan 5 yıldan 15 yıl 6 aya kadar hapis cezası alabilir.

Haberin Devamı

REZALETİN 24 SAATİ

● Arda Turan, İstanbul Emirgan’daki ünlü gece kulübünde Özlem Ada Şahin’e “Çok güzelsin. Bekar olsaydım seni kaçırmazdım” dedi.

● Özlem Ada Şahin’in eşi popçu Berkay bunu duyunca Arda’ya “Eşimi eve göndereyim, erkek erkeğe konuşalım” dedi. Arda ise kafa atıp Berkay’ın burnunu kırdı.

● Arda, Berkay’ın kaldırıldığı hastaneye gitti. Özlem Ada Şahin, Arda’nın belindeki silahı çıkarıp “Senin eşin olduğunu bilmiyordum. Al bu silahı öldür beni. Özür dilerim” dediğini açıkladı.

● Arda Instagram’a “Bir tartışma oldu ama öyle namus meselesi değil. Basit bir tartışma” diye yazdı. Hürriyet’e ise “Özür dilemedim” diye konuştu.

● Arda, dün Teve 2’deki 2. Sayfa’ya “Berkay, ensemden tuttu. Sinirlenip kafayı koydum. Olayları Aslıhan’dan öğrendim. Berkay’ın eşi aramış. Hastaneye koştum. Silahı Berkay’a uzatıp ‘Böyle bir şey yaptığıma inanıyorsan kafama sık’ dedim. Berkay ve eşiyle helalleştik” dedi.

'AİLEME ZARAR VEREMEZ'

Aslıhan Doğan Turan, eşine sahip çıktı: ”İlişkimin ilk gününden evliliğimin bugününe kadar ne kadar saçmalık varsa önüme sunuldu. Sabrım bir çok kez denense de bugüne dek kimseye istediğini vermedim. Bugün de vermeyeceğim. Allah’ın izniyle oğlumu kucağıma almama çok az kala, yazılıp çizilen hiçbir şeyin ve hiçbir 3. şahsın bana ve aileme zarar verebilecek nitelikte olmadığını bilmenizi isterim. Saygılar...”

Haberin Devamı

REKLAMLA SUÇLADI

Aslıhan Doğan Turan, Teve2’deki ‘2. Sayfa’ya da şunları söyledi: “Özlem beni aradı ama bir şey de anlatamadı. ‘Bana bu olayı kocam açıklar’ dedim.”

Aslıhan Doğan Turan “Özlem’e sorar mısınız, kitabı ne zaman çıkıyor?” sözleriyle de Özlem Ada Şahin’in reklam yaptığını ima etti.

BUNUN PEŞİNİ BIRAKMAM

Berkay ziyarete gelen yakınlarına, “Arda’ya ‘Kamuoyu önünde eşimden özür dilersen helalleşiriz, şikayetçi olmam’ dedim. Şu an olayı kapatmak için araya çok sayıda insan giriyor. Mafyavari hareketlerle ‘Bana bir şey olmaz’ tavırlarını yemem. Bu işin peşini bırakmam” dedi.