Spor Arda Turan'ın basın toplantısındaki gerçek!

Arda Turan'ın basın toplantısındaki gerçek!

Paylaş
Arda Turan'ın basın toplantısındaki gerçek!

Bilal Meşe'ye saldırmasının ardından kameraların karşısına çıkan Arda Turan'ın planını basın mensuplarının tepkisi bozdu. Elinde bir metinle toplantıya gelen Arda kağıtta yazılı olanları okuyarak yumuşak ifadelerle ‘Kosova maçında yokum’ diyecekti. Ama gazeteciler salonu terk edince şaştı kaldı. Kağıdı bırakarak sinirle konuştu ve söylediği son söz “Milli Takımı bıraktım” oldu.

Türk Milli Takım uçağında duayen gazeteci Bilal Meşe’ye ağır küfürler edip, fiziki saldırıda bulunan Arda Turan’ın yarattığı skandalın yankıları devam ediyor. Türk Milli Takımı’nın kaptanı sıfatıyla Türk futbol tarihine kara gün olarak geçecek bir olaya imza atan Arda daha sonra düzenlediği basın toplantısında pişman olmadığını, hatta kuş gibi hafiflediğini söyleyerek Milli Takım kariyerini noktaladığını açıkladı.

Buna karşın 30 yaşındaki futbolcunun basın toplantısına gelirken planladığı ile basın toplantısı esnasında sarf ettiği sözler arasında büyük farklılık olduğu öne sürüldü. Öyle ki basın toplantısına elinde kağıtla gelen Arda metinde yazanları okuyup yumuşak ifadelerle sadece Kosova maçında olmayacağını söyleyecekti.



Ancak gazetecilerin basın toplantısını terk etmesiyle yaşadığı şaşkınlıkla sinirine hakim olamayan Arda sonrasında gemileri yaktı. Ağzından da “Pişman değilim, kuş gibi hafifledim. Mill Takım kariyerimi sonlandırıyorum. Adamlık...” kelimeleri döküldü.

HİÇBİR ŞEY OLMAMIŞ GİBİ...


Arda'nın bu tutarsız davranışı ilk değildi. Benzer bir performansa uçakta da imza atmıştı. Bilal Meşe ile tartışıp, elindeki pasaportu fırlatan Arda, uçak kalktıktan 10 dakika sonra hiçbir şey olmamış gibi koridorlarda gezdi. Yolculuğuna kokpitte devam etti. Yüzünde gerginlik yoktu. Hatta uçak park ettikten sonra pasaport kontrolüne giderken, Meşe ile bir daha karşılaşmasına rağmen herhangi bir münakaşa yaşanmadı.


ONLAR DA ŞAŞTI KALDI!


Arda’nın metnin dışına çıkıp Milli Takımı bıraktığını açıklaması basın toplantısını izleyen takım arkadaşlarını da şoke etti. Arda bıraktığını açıkladığında futbolcuların yüz ifadesi ve şaşkınlıkları bu durumu açıkça gösteriyordu.

Haberin Devamı