Spor Arda Turan'ın Galatasaray'a transferinde flaş gelişme!

Arda Turan'ın Galatasaray'a transferinde flaş gelişme!

Paylaş
Arda Turan'ın Galatasaray'a transferinde flaş gelişme!

Galatasaray Kulübü Eski Yöneticilerinden ve geride bıraktığımız dönemde başkan adayı olan Ahmet Özdoğan, sarı-kırmızılı ekibin gündemini değerlendirdi. Özdoğan, çok çarpıcı açıklamalar yaptı.

Radyospor’da Özgür Sancar’ın canlı yayın konuğu Galatasaray'ın eski yöneticisi Ahmet Özdoğan, ''Yönetim, Arda Turan'la ilk yarının bitmesinin ardından masaya oturacak'' dedi.

Özdoğan’ın Radyospor’da yaptığı açıklamalar şu şekilde:

“TUDOR, GALATASARAY'IN HOCASI DEĞİL!”


Igor Tudor, Galatasaray gibi büyük bir takımın teknik direktörü olamaz. Bundan sonra da olmaz. Şampiyon olsa da olmaz. Tudor, Galatasaray’ın hocası olamaz. Neden olamaz? Tudor, herhangi bir başarısızlıkta kendisini değil, futbolcularını suçlayan bir yapıya sahip. Bu takım oyununu da bozuyor. Maçı kazanınca basın mensuplarıyla ilgili laflar söylüyor. Galatasaray teknik direktörünün böyle şeylerle ilgilenecek zamanı olmaz. Galatasaray daha büyük hedeflere nasıl gidecek? Bunlara bakmalı. Biz 1,5 puan aldık, basın mensupları nerede? Beşiktaş’ın atmosferinden etkilendik gibi sözler, Galatasaray’ın teknik direktörü olamayacağını gösteriyor. Ben Tudor ile 1 gün bile devam etmem.

“ARDA İLE İLGİLİ SICAK GELİŞMELER OLABİLİR”


Arda Turan konusunda bazı enteresan gelişmeler olabilir. Devre bittikten sonra Galatasaray ile Arda Turan arasında sıcak gelişmeler olabilir.

"GALATASARAY, ŞAMPİYONLAR LİGİ'NE GİTMELİ"


Top çizgiyi geçerse, geçmezse ikileminde kalırsanız Galatasaray’da hedef yapamazsınız. Top çizgiyi geçse de geçmese de farklı hedefler olmalı. Galatasaray, Şampiyonlar Ligi’ne gitmeli. Galatasaray’a zaman kaybettirdiler. Halen daha zaman kaybediliyor. Yönetim ve başkanın takdiri. Tudor, Galatasaray’ın teknik direktörü değildir diye her zaman söylüyorum.



Haberin Devamı