Spor Arda Turan olmazsa Samir Nasri

Arda Turan olmazsa Samir Nasri

Paylaş
Arda Turan olmazsa Samir Nasri

Transfere doymak bilmeyen Galatasaray, bir bomba daha patlatmaya hazırlanıyor. Bruma’nın yerine sol kanadı güçlendirmek isteyen ve Arda Turan’la temasları sürdüren Sarı-Kırmızılılar, şimdi de Manchester City’den Samir Nasri’yi gözüne kestirdi.

Sarı-Kırmızılılar sol kanadı güçlendirmeye kararlı. Bir süredir Barcelona’nın starı Arda Turan’la temas halinde olan Galatasaray Yönetimi, bu transferin gerçekleşmeme ihtimali karşın bir dünya yıldızını daha gündemine aldı.

Manchester City ile yollarını ayırması beklenen ve geçen sezonu Sevilla’da kiralık olarak geçiren Samir Nasri, Aslan’ın radarına giren son isim oldu. Bir ara Fenerbahçe ve Beşiktaş’la da adı anılan Nasri, sol kanadın yanı sıra forvet arkası ve sağ açıkta da görev yapabiliyor. City ile birçok transferde iyi ilişkiler kurmayı başaran Galatasaray, Fransız yıldızın ikna edilmesi halinde İngiliz kulübüyle temas kuracak.

MENAJERLER DEVREYE GİRDİ


Samir Nasri transferi için şimdiden menacerlerin devreye girdiği de gelen haberler arasında. Ancak Arda Turan transferi gerçekleşirse, Nasri konusunda geri adım atılacak. Barcelona cephesi Arda’yı kiralamaya sıcak bakmazsa, Nasri’nin bonservisiyle birlikte alınması düşünülüyor. 30 yaşındaki futbolcu için gözden çıkarılan bonservis bedeli ise 10 milyon Euro civarında.

Haberin Devamı