Spor Arda Turan, Sporting Gijon maçının kadrosunda yok

Arda Turan, Sporting Gijon maçının kadrosunda yok

Paylaş
Arda Turan, Sporting Gijon maçının kadrosunda yok

Arda Turan, Barcelona sağlık heyetinden onay almasına rağmen Sporting Gijon maçında riske edilmeyerek kadroya alınmadı.

Barcelona, La Liga'nın 25. haftasında bu akşam 21.30'da Camp Nou'da Sporting Gijon'u ağırlayacak. Katalan ekibinin maç kadrosunu açıklayan teknik patron Luis Enrique, Arda Turan'ın bu maçta riske edilmeyeceğini açıkladı.

BARCELONA KAYIP YAŞAMAK İSTEMİYOR


Barça, lideri takibini sürdürmenin yanı sıra fikstürdeki en zor deplasmanlardan birini de atlattı. Şimdi arka arkaya iki maçını evinde oynayacak son iki sezonun şampiyonu denizi geçip derede boğulmama niyetinde.

ARDA YİNE KADRODA YOK


Luis Enrique'nin maç kadrosunu çarşamba sabahı açıkladı. Dört maç kaçıran Javier Mascherano tamamen iyileşip kadroya dönerken sağlık heyetinden onay alan Arda Turan riske edilmedi. Sakatlığı süren Aleix Vidal ve Jeremy Mathieu'nün yanı sıra Jordi Masip de esame listesinde yok.

18 KİŞİLİK MAÇ KADROSU ŞÖYLE:

Ter Stegen, Cillessen, Piqué, Rakitic, Sergio, Denis, A.Iniesta, Suárez, Messi, Neymar Jr, Rafinha, Mascherano, Paco Alcácer, Jordi Alba, Digne, Sergi Roberto, André Gomes ve Umtiti.

GİJON'DA DA EKSİKLER VAR


Sporting Gijon'da üç kalecinin yer aldığı 20 kişilik maç kadrosu belli oldu. Cezası biten Diego Marino takıma dönerken Jorge Mere listede bulunmuyor. Vicente Calderon'da Atletico'ya karşı dev bir galibiyet alan Barça lige tam olarak döndü. Leganes maçında iki gol atan Messi en çok gol attığı rakibi ve Camp Nou dışında en sevdiği stadı bir kere daha boş geçmeyip zaferi Katalanlara hediye etti.

Küme düşme potasında yer alan ve krizden çıkmak için acilen puanlara ihtiyaç duyan Asturya ekibi ligdeki son 10 maçında sadece Leganes'i mağlup edebildi. Son üç maçın ilk yarısını golsüz kapattıklarını da notlarınıza ekleyebilirsiniz.

Barcelona ise La Liga'da doludizgin. 17 haftadır kaybetmeyen Luis Enrique'nin ekibi son olarak Ekim ayında Celta Vigo'ya (4-3) mağlup olmuştu.

Haberin Devamı