Magazin Arda Turan'a bir şok da eski şoföründen

Arda Turan'a bir şok da eski şoföründen

Paylaş
Arda Turan'a bir şok da eski şoföründen

Şarkıcı Berkay ve eşi Özlem Ada Şahin'in şikayeti üzerine Arda Turan hakkında soruşturma başlatılmıştı. Futbolcu şimdi de eski şoförünün açtığı davayla gündeme geldi

7 yıl boyunca Arda Turan'ın şoförlüğünü yapan 51 yaşındaki Aşkın Yıldırım, ünlü futbolcunun kendisini haksız yere 20 Nisan 2017 tarihinde işten çıkardığını ileri sürerek, İstanbul Asliye Hukuk Mahkemesi'nde 'belirsiz alacak' davası açtı.

Haberin Devamı

Dava dilekçesinde 2 bin 400 TL net maaş aldığını, şoförlük dışında her zaman Arda Turan'ın yanında bulunduğunu kaydeden Yıldırım ancak başka bir şirket üzerinden sigortalı gösterildiğini ileri sürdü. Maaşını elden aldığını belirten Yıldırım, Turan'ın ev işlerine yardım ettiğini, evcil hayvanlarının bakımına destek olduğunu iddia etti. Şoförlüğün yanı sıra Arda Turan'a koruma görevi de yaptığını belirten Aşkın Yıldırım, aile yakınlarının ulaşım ihtiyaçlarını de kendisinin karşıladığını iddia etti. Arda Turan ise cevap dilekçesinde Aşkın Yıldırım'ın herhangi bir hak kaybına uğramadığı belirtilerek, davanın reddini istedi.

Aşkın Yıldırım

TANIKLARINI BİLDİRECEKLER

İstanbul Asliye Hukuk Mahkemesi'nde bugün görülen davaya Aşkım Yıldırım avukatı ile birlikte geldi. Arda Turan'ı ise avukatı temsil etti. Mahkeme hakimi, taraflara tanıklarını bildirmeleri için süre vererek, duruşmayı erteledi. Arda Turan'dan şimdilik bin 700 TL isteyen Yıldırım'ın dosyası tanıkların dinlenmesinin ardından bilirkişiye gönderilecek.(DHA)

Haberin Devamı

ARDA TURAN VE BERKAY ARASINDA NE OLDU?

İstanbul Emirgan'daki gece kulübü 'Gizli kalsın'da popçu Berkay ile eşi Özlem Ada Şahin eğleniyordu. Yan masada ise Başakşehirli Arda Turan (31), Trabzonsporlu Burak Yılmaz ve bir grup oturuyordu. Berkay bir ara dışarıdayken Arda Turan, Özlem Ada Şahin'in yanına gidip ''Ne kadar güzelsin, bekar olsam seni kaçırmazdım'' dedi.

BERKAY'IN BURNUNU KIRDI

Özlem Ada Şahin, Arda Turan'a ''Ne diyorsun sen, kendine gel'' dedi. Eşi, Berkay geldiğinde de her şeyi anlattı. Berkay, Arda'ya gidip ''Eşimi eve bırakıp döneceğim. Bir yere ayrılma, erkek erkeğe konuşalım'' dedi. Arda, ''Hayırdır ne konuşacağız'' dedi, sonra da Berkay'a kafa attı. Burnu kırılan Berkay hastaneye kaldırıldı.

Arda iddiaya göre; arkadaşları sakinleştirdikten sonra hastaneye gitti. Yanına aldığı silahı Berkay'a uzatıp ''Karın olduğunu bilmiyordum. Öldür beni, çok pişmanım. Çok büyük öküzlük ettim. Özür dilerim'' dedi. Özlem Ada Şahin ise Arda Turanın 8.5 aylık hamile eşi Aslıhan Doğan Turan'ı sabah saat 06.00'da arayıp her şeyi anlattı.

Berkay şöyle konuştu: ''Bütün hukuki yollara başvuracağız. Arda Turan'ın eşimi tanımaması mümkün değil. Yıllardır süren ve göz önünde olan evliliğim var.''

Haberin Devamı

AMELİYAT OLDU

Berkay dün akşam özel hastanede ameliyat oldu.