Spor Arda Turan'dan Diego Simeone'ye şok!

Arda Turan'dan Diego Simeone'ye şok!

Paylaş
Arda Turan'dan Diego Simeone'ye şok!

FIFA Ballon d'Or ödül töreninde Arda Turan'ın en iyi teknik direktör oylamasındaki sıralaması şaşkınlık yarattı. Yıldız oyuncunun ilk sıraya Mourinho'yu koyması bazı taraftarlarca "ihanet" olarak lanse edildi. Arda'dan ise açıklama geldi

FIFA Ballon d'Or ödül töreninde Arda Turan'ın en iyi teknik direktör oylamasındaki sıralaması şaşkınlık yarattı. Milli futbolcumuz Arda Turan, en iyi teknik direktör seçiminde formasını giydiği Atletico Madrid'in hocası Diego Simeone'yi 3. sırada oylarken, 1. sıraya Chelsea'nin teknik direktörü Jose Mourinho'yu koydu. Arda Turan'ın bu seçimi sosyal medyada çok tartışıldı. Ayrıca 2014 yılının en iyi futbolcusu oylamasında Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim ve Atletico Madrid'in yıldızı Arda Turan, oylarını Cristiano Ronaldo'dan yana kullandı.

Arda Turan'dan açıklama

Arda Turan gelen eleştirilerden sonra açıklamalarda bulundu. Arda "Oylamayla ilgili birçok soru geldi kendimi daha iyi ifade etmek adına baştan yazmak isterim. O dönemde benim oyum sorulduğunda yetkililerimize seçimimin en iyi hoca Simeone, en iyi futbolcu Ronaldo şeklinde olduğunu belirttim. Benim için Cholo "Simeone" dünyanın en iyi teknik direktörüdür. Onun kazanmasına kendim kazanmış gibi sevinirim. Aksi mümkün değildir. Olay bu şekilde gelişmiştir. Tüm kamuoyunun da böyle bilmesinde fayda vardır. Bir ifade yanlışlığı olmaması adına tekrar açıklamak istedim." dedi.

Haberin Devamı