Spor Arda'ya Çin'den süper teklif!

Arda'ya Çin'den süper teklif!

Paylaş
Arda'ya Çin'den süper teklif!

Bu sezon Borussia Mönchengladbach ile Hercules'e karşı 2 kez hat-trick yapan milli futbolcu için Burak Yılmaz'ın takımı Beijing Guoan ve Guangzhou Evergrande, Barcelona'nın kapısını baş döndürücü bir teklifle çaldı


İspanyol gazete Sport, Beijing Guoan ile birlikte Gungzhou'nun Arda için 40 milyon Euro'luk teklif yaptığını iddia etti.

15 MİLYON EURO'DAN 3 YILLIK SÖZLEŞME


İki takımın, Barcelona'da kalmak istediğini defalarca belirten Arda'ya ise yıllık 15 milyon Euro'dan 3 senelik sözleşme taahhüt ettiği belirtildi.

2 SEZON ÖNCE 34 MİLYON EURO'YA GELMİŞTİ



Atletico Madrid'den 2 sezon önce 34 milyon Euro karşılığı Barcelona'nın yolunu tutan Arda Turan için gelen bu teklif karşısında Barcelona yönetiminin satış için gönüllü olduğu biliniyor.

SÜPER 3'LÜNÜN YOKLUĞUNDA JOKER



Ancak Luis Enrique, Messi Suarez Neymar üçlüsünün yokluğunda joker olarak kullandığı Arda'nın, en azından ocak ayında ayrılmasına karşı çıkıyor.

LUİS ENRİQUE TAKIMDA KALMASINI İSTİYOR



Bir yanda Arda Turan'ın Çin futboluna kazandırmak isteyen ve bunun için astronomik ücretler ödemeye hazır olan kulüpler ile Arda'yı satıp ekonomik açıdan rahatlamak isteyen Barcelona yönetimi, diğer yanda milli futbolcunun takımda kalmasını isteyen Luis Enrique...

SON KARAR ARDA'NIN



Bu transfer döneminde Arda'nın adı sıkça Çin'den gelen tekliflerle anılacak, son kararı ise Arda Turan'ın kendisi verecek.

Haberin Devamı