Spor Arda'yı gerçekten isteyen var mı?

Arda'yı gerçekten isteyen var mı?

Paylaş
Arda'yı gerçekten isteyen var mı?

Arda Turan'ın menajeri Ahmet Bulut'un, "Sezon sonu 3 takımdan birine gidecek" açıklamasını, Fanatik bu kulüpleri yakından takip eden gazetecilere sordu

CHELSEA
Arda Turan’ın önce kendisini Avrupa futbolunda ispat etmesi ve başarılı olması gerekiyor. Kendisinin uzun süredir Galatasaray’da oynamadığını duyduk.

Premier Lig’de oynamak için mental olarak hazır olması gerekiyor. Fizik olarak değil kafa olarak da burada oynamayı öğrenmesi gerek. Chelsea’nin, Arda’ya ihtiyacının olmadığını düşünüyorum.

Chelsea gibi büyük bir kulübün gelip onu izlemesi için bile Arda’nın büyük başarılar kazanması lazım. Şu an için böyle bir transferin gerçekleşme olasılığının olmadığını düşünüyorum.

Simon Bird/Daily Mirror

BAYERN MÜNİH
Bayern Münih’te sağ ve sol kulvarda oynayan oyuncular kuşkusuz büyük yıldızlar. Ribery ve Robben, iki kanadı da mükemmel kullanıyor. Arda Turan’ın kalitesi ve yeteneği tartışılmaz fakat Bayern Münih’in böyle bir transfere ihtiyacı olduğunu kesinlikle düşünmüyorum.

Ribery ve Robben Bayern’den ayrılsalar dahi, takımdaki diğer yıldızlar formayı sabırsızlıkla bekliyor. Arda’nın uzun süredir sakat olması zaten herhangi bir transferi bana göre mümkün kılmıyor.

Bayern Münih’in Arda’ya imza attırdığını varsayarsak bile, ben genç oyuncunun as takımda şans bulacağına hiç inanmıyorum.

Vim Vomland/Bild

ATLETICO MADRİD
Şu anda Atletico Madrid’de durumlar çok karışık. Teknik Direktör Flores’in takımdan ayrılması büyük olasılık. Kimin geleceği henüz belli değil. Belki Benitez olabilir.

Yönetimde de büyük sıkıntılar var. Atletico maddi olarak da sorunlarla boğuşuyor. Transferin gerçekleşmesi için birçok yıldızın da gönderilmesi gerekiyor. Arda Turan’ı tanıyorum.

Çok kaliteli ve yetenekli olduğunu biliyorum. Arda, Atletico Madrid’e imza atarsa bana göre çok iyi bir transfer olur. Uzun süre sakat olması tabii ki büyük bir handikap. Başarılı olur mu, bunu şimdiden kestirmek zor.

Paco Aguilar/El Mundo Deportivo

Haberin Devamı