Siyaset Arınç: 7 Haziran'daki arızayı gidereceğiz
Paylaş
Arınç: 7 Haziran'daki arızayı gidereceğiz

Eski Başbakan yardımcısı Bülent Arınç, Turgutlu'da mesai yaptı. Arınç, Turgutlu'daki hem eski dostlarını ziyaret edip hasret giderdi hem hayatta olmayan eski dostlarını yad etti. Arınç, 7 Haziran seçimlerinde yaşanan süreçten ders çıkardıklarını da belirterek, arızayı gidereceklerini dile getirdi

Arınç’ın ziyaretinde AK Parti Manisa Milletvekili Murat Baybatur, AK Parti Manisa İl Başkanı Zülfikar Gürcan, AK Parti Turgutlu İlçe Başkanı Mürşit Gedizli, AK Parti Manisa Milletvekili adayı Güzide İçen Kasap, il ve ilçe teşkilatının üyeleri yer aldı. Turgutlu Palmiye Restoran’da partililerle bir araya gelen Arınç, basına kapalı toplantıda seçim öncesi açıklamalarda bulundu. Turgutlu’da Ensar Vakfı’nı da ziyaret eden Arınç, burada gündeme dair açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

"DOST ZİYARETİ YAPIYORUM"

Ensar Vakfı Turgutlu İlçe Temsilcisi Mustafa Çalışır’dan faaliyetlerle ilgili bilgi alan Arınç, "Bugün burada dost ziyareti yapıyorum, ondan dolayı çok fazla siyaset yapmayacağım. Buradaki herkes bu harekete uzun yıllardır destek veriyorlar yani Arife tarif gerekmez. Turgutlu maneviyatı, siyasi olgunlu yüksek bir yerdir. 50 yıldır burayla kuvvetli bağlarım var, burada önemli dostluklarım var. Burada 1979 yılında Hicret yürüyüşü yaptık o zamanlar süreç sıkıntılıydı ve hepimiz yargılandık. Turgutlu önemli bir kent ve biz bu kentin değerini biliyoruz. 78 milyon insanımızın bir arada yaşadığı güzel ülkemizde seçimlere gidiyoruz ve güzel, hayırlı bir sonuç olacaktır. Hepimiz mesuliyetimizi biliyoruz, hepimiz yapacaklarımızı ve yaptıklarımızı biliyoruz. Allah şaşırtmasın, yanlışa döndürmesin. Cenab-ı Hak bizleri vicdanımızla baş başa bıraksın ve İnşallah en hayırlı kararı vereceğiz ve Allah milletimize yardım etsin. Bu ülkenin güçlü bir hükümete ihtiyacı var insanlarımız bunları arzu ediyor. Güçlü bir hükümet güçlü bir icraat demektir, bugüne kadar yaptıklarımızın yarıda kalmaması için devam etmesi lazım. 7 Haziran’da bir arıza oldu, o arızadan da herkes derslerini aldı. Şimdi daha büyük bir güçle, daha büyük bir kuvvetle yolumuza devam edeceğiz" dedi.

Haberin Devamı

ÜNLÜ İŞ ADAMINI HASTANEDE ZİYARET ETTİ

Arınç, Turgutlu Devlet Hastanesi yoğun bakımında tedavi altında tutulan Manisalı iş adamı İsmail Akçura’yı ziyaret etti. Kula ilçesinde geçirdiği trafik kazası sonrası Turgutlu Devlet Hastanesi Yoğun Bakım Ünitesinde tedavi altına alınan Anemon Hotel sahibi İsmail Akçura’yı ziyaret eden Arınç, Akçura ailesine geçmiş olsun dileklerini iletti ve hastane Başhekimi Sabri Taşçıoğlu’ndan Akçura’nın sağlık durumuyla ilgili bilgi aldı.

ESKİ DOSTLARIYLA BULUŞTU

Eski Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Turgutlu’da uzun yıllardır dostu olan isimlerle bir araya geldi. Ensar Vakfı’nı ziyaretten sonra esnaf ziyareti yapan Bülent Arınç, sarraf dostu Zeynel Yaşar’ı ziyaret etti. Eski dostlarıyla anılarını yad eden Arınç o günlerden bugünlere Turgutlu ile kuvvetli bir gönül bağı kurduğunu ifade etti.

Haberin Devamı

MEVLİTE KATILDI

Arınç, daha sonra AK Parti teşkilatında görevli bir ismin merhum babası için düzenlenen mevlit yemeğine katıldı. Burada partililerle ve vatandaşlarla sohbet eden Arınç, merhume bir kez daha Allah’tan rahmet diledi. Mevlitte AK Parti Manisa İl Başkanı Zülfikar Gürcan Kuran okudu.