Siyaset Arınç: Bünyamin için CHP'liler göreve
Paylaş
Arınç: Bünyamin için CHP'liler göreve

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, gazetecilerle yaptığı kahvaltının sonunda kendisine Suriye'de kaçırılan ve 38 gündür haber alınamayan Milliyet fotomuhabiri Bünyamin Aygün sorulunca şu yanıtı verdi:

"Ah canım benim. Metin Turan geldi, Bünyamin kaldı. Tabi bütün gücümüzle destek veriyoruz. Suriye’de bir şekilde kaybolduğunu bildiğimiz, Bünyamin arkadaşımızın kurtulmasını, kurtarılmasını bekliyoruz. Biz diplomasi yönüyle de nerede olduğunu bilmeliyiz. Bazen fidye için kaçırılanlar da var, muhaliflerin koz olarak kullanıldığı durumlar var.

Haberin Devamı

startFlvPlayer_PostaV2("divFlvPlayer13960","13960","201401","13960-91238.jpg","1", "0","Arınç: Bünyamin için CHP'lileri göreve çağırdı");



İnşallah bu konuda CHP’nin Hatay milletvekillerine de görev düşüyor. Esad ile görüşüp yanyana fotoğraf çektirdikten sonra bir arkadaşımızı getirmiştir. Refik Bey, Ahmet Bey, Hüseyin Bey unutmayın! Bünyamin de orada. Gidin bu arkadaşımızın kurtarılması için elinizden geleni yapın. Sizi alkışlayalım. Bünyamin’in en kısa zamanda kurtulmuş olduğu dileğiyle"

CHP SURİYE'DEN KAMERAMAN ÜNAL'I ALMIŞTI

CHP heyeti Kasım 2012'de Şam rejimince tutuklandıktan sonra 87 gün esaret hayatı yaşayan kameraman Cüneyt Ünal'ı kurtarmıştı. CHP heyetinde Hatay milletvekilleri Refik Eryılmaz, Hasan Akgöl, Mevlüt Dudu ve Ankara Milletvekili Levent Gök yer almıştı. 4 kişilik heyetin Esad ile çektirdiği fotoğraf ise bazı CHP'liler tarafından yanlış bulunmuştu.

Haberin Devamı



Arınç: Bünyamin için CHPliler göreve