Siyaset Arınç'ın damadından Melih Gökçek'e yanıt
Paylaş
Arınç'ın damadından Melih Gökçek'e yanıt

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'le, Devlet Bakanı ve Hükümet Sözcüsü Bülent Arınç arasındaki düelloda son konuşan kişi Arınç'ın damadı Ekrem Yeter oldu

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in "paralel" suçlamasına yanıt veren Bülent Arınç'ın damadı Ekrem Yeter, sosyal medya hesabından şunları söyledi:

Haberin Devamı

“Ey Gökçek! Öncelikle şunu ifade etmeliyim ki iyi niyetinden bir an bile şüphe etmediğim, dürüst, namuslu ve vicdan sahibi bir adamın damadı olduğum için gurur duyuyorum. Zaten çirkin ithamlarınıza karşılık gereken cevabı babamız verdiği için ben bir söz söylemeye gerek duymuyorum. Ancak bana ve eşime paralel demişsin, eğer paralelden kastın vatana millete ve insanlığa hizmet edenlere alkış tutmaksa evet biz sonuna kadar paraleliz. Yok eğer paralelden kastın devlete ve millete kumpas kurmak, ihanet etmek, rant peşinde koşmak, yalancılık, dalkavukluk, sinsilik, arkadan kuyu kazmak, belden aşağı vurmak ise onu biz bilmeyiz ama…”

Melih Gökçek, Yeter'le ilgili olarak "Bülent Arınç'ın kızı ve damadı Doç. Dr. Ekrem Yeter fanatik paralelcidir... Bunu ben söylersem, birileri iftira atıyor diyebilir. Buyrun 23 Mart 2014'de Ahmet Hakan Hürriyet’teki köşesinde Arınç'ın damadı Doç. Dr. Ekrem Yeter için ne diyor? Dünden beri konuyu araştırıyorum...

Haberin Devamı

Paralel yapıda kalıp kalmamayı hala kendi nefsiyle tartışan eski bir arkadaş olayı şöyle anlattı; 'Bülent Bey Fethullah Hocamın son kozuydu. Bülent Bey kızının, işinin ve özellikle damadının baskısına dayanamaz. Bülent Bey bu çıkışı yapmasa aile çok ciddi şekilde sorunla karşılaşır... Baba bir suretle ikna edildi.'... İşte hikayenin özeti..." ifadelerini kullanmıştı.