Yaşam Arjantinli politikacı mecliste bebeğini emzirdi

Arjantinli politikacı mecliste bebeğini emzirdi

Paylaş
Arjantinli politikacı mecliste bebeğini emzirdi

Arjantinli politikacı Victoria Donda Perez parlamentoda oturduğu sırada kızı Trilce'yi emzirdi. Sekiz aylık kızını emziren 37 yaşındaki politikacı bu hareketiyle bir anda gündeme oturdu

Daily Mail’in haberine göre Arjantinli politikacı Victoria Donda Perez'in mecliste kızını emzirmesi kameralara yansımadı fakat Perulu bir gazetecinin objektifi, bu anı yakaladı.

Perez daha önce temsilcilerle buluşmada ya da Bolivya Başkanı Evo Morales ile görüşmesinde de kızı Trilce’yi işe getirmişti. Fotoğrafın Arjantin'de sorun çıkarıp çıkarmadığı bilinmiyor ancak fotoğraf çocuğunu toplum içinde emzirmeyi destekleyen anneler arasında popüler oldu.

Muhafazakar görüş, annelerin bebeklerini halka açık ortamlarda emzirmesine karşı çıkıyor. Fakat daha özgürlükçü bakış açıları da var. Dünya çapında 1,2 milyar üyesi bulunan Katolik Kilisesi’nin lideri Papa Francis bu tartışmalar üzerine bu yılın başında konuşmuştu; “Anneler bebeklerine aç oldukları için ağladığında süt verir. Onları emzirin, dert etmeyin”.

Perez, Perşembe günü medyaya düşen fotoğrafı hakkında henüz bir yorumda bulunmadı. Ancak isteyerek ya da istemeyerek de olsa, dünya çapında emziren anneler arasında gözde oldu.

Haberin Devamı