Magazin Arka Sokaklar 431. bölüm fragmanında kritik operasyon!

Arka Sokaklar 431. bölüm fragmanında kritik operasyon!

Paylaş
Arka Sokaklar 431. bölüm fragmanında kritik operasyon!

Kanal D'nin uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar'ın 431. bölüm fragmanını yayınladı. Dün akşam son bölümü ile ekrana gelen Arka Sokaklar'ın yeni bölümünde Oktay'ın Arif Müdürü öldürme girişimi nasıl sonuçlanacak merak konusu

Arka Sokaklar 431. Bölüm Fragmanı yayında!

Oktay'ın Arif müdürü öldürme girişimi nasıl sonuçlanacak?

Kız kardeşini sağ salim kurtarabilecek mi?


OKTAY KIZ KARDEŞİ VE ARİF MÜDÜR ARASINDA BİR SEÇİM YAPMAK ZORUNDA


Oktay aldığı tehdit sonucunda kız kardeşi ve Arif müdür arasında bir seçim yapmak zorunda bırakılıyor. Kız kardeşini kaçıranlar Arif müdürün ölümü sonucunda kız kardeşini sağ salim serbest bırakacaklarını söyler.

Çalıştığı birimden üç gün izin alan Oktay, yoğun güvenlik önlemleri olan bir bölgede saldırı gerçekleştirir ve çatışma çıkar. Bu şaşırtan olay tüm emniyette yankılanır.

Rıza Baba ve ekibine bu önemli olay anons edilir. Durum karşısında şaşıran ekip, Oktay'ın izini sürecek mi?

İşte 431. bölüm fragmanı...


ARKA SOKAKLAR SON BÖLÜMDE NELER OLDU?



Oktay kız kardeşinin hala ortaya çıkmamasından dolayı gergindir. Müjde, istihbaratın ayarladığı gizli evlerden birinde saklanır. Abisi izine bile rastlayamaz.

Kenan ve adamları, Müjde’yi tuzağa düşürüp yakalamak üzerelerdir. Son anda ellerinden kaçırırlar. Samir isimli terörist, askeri bir araca pusu kurar. Çok sayıda sivil ve asker hayatını kaybeder. Olayı öğrenen herkes dehşete düşer. Rıza Baba ve ekibi bu olayın yakasını bırakmaz. Saldırganın peşine düşerler.
Ekibimiz, Malik Botan’ı bulmaya çok yaklaşmıştır.


Evine baskın yapmaya hazırlanırlar. Bunu öğrenen Malik çığırından çıkar ve onları ortadan kaldıracak en büyük hamleyi yapmaya hazırlanır. Kardeşini kurtarmak için her şeyi yapmaya hazır olan Oktay’ı maşa olarak kullanmaya karar verir. Oktay için iki seçenek vardır. Ya kardeşinden vazgeçecek ya da Rıza Baba ve ekibini arkasından vuracaktır.



Haberin Devamı