Magazin Arka Sokaklar 486. son bölüm izle! 487. yeni bölüm fragmanı yayınlandı

Arka Sokaklar 486. son bölüm izle! 487. yeni bölüm fragmanı yayınlandı

Paylaş
Arka Sokaklar 486. son bölüm izle! 487. yeni bölüm fragmanı yayınlandı

Arka Sokaklar yeni sezon ilk bölümüyle dün akşam ekranlara geldi. Arka Sokaklar son bölümde ekip, Bahar'ın kuzeni Çiçek'in ölümünü araştırdı. Dizi 486. bölümüyle reytinglerde total zirveye otururken Show TV'nin yeni projesi Gülperi ise 2. sırada yer aldı.

12 sezondur Kanal D'de ekranlara damga vuran Arka Sokaklar'ın yeni sezonu dün akşam sevenleriyle buluştu. Arka Sokalar son bölümde ekibi özellikle de Bahar'ı derinden sarsan bir olay yaşandı. Bahar'ın kuzeni Çiçek intihar süsü verilerek öldürüldü. Ekip bu olayı araştırırken Aylin ve Hakan ise tekrar evlenme kararı aldı.

Haberin Devamı

ARKA SOKAKLAR SON BÖLÜM İZLE

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI

Bahar'ın kuzeni Çiçek İstanbul'a gelir. Bahar'da kaldığı ilk günde başına kötü bir felaket gelir. Arkadaşları ile buluştuktan sonra mekandan ayrılan Çiçek, gece bir rezidansın önünde ölü bulunur. Bahar eve gelip Çiçek'i göremeyince onu arar. Telefonu polis memuru açar ve durumu anlatır. Bahar ve ekip hemen olay yerine gelir. İlk deliller Çiçek'in intihar ettiği üzerinedir; fakat, Bahar kuzeninin intihar edecek bir kişi olamadığını bildiğinden olayın üstüne gider. Rezidansta bulunan bir kol düğmesinden zanlının kim olduğunu hatırlar. Bahar ve ekip Çiçek'in eski sevgilisini takibe alır. Adam zengin ve güçlü birinin oğludur. Bu yüzden dosya istedikleri gibi ilerlemez. Rıza Babanın planı dahilinde olay yavaş yavaş istedikleri hale gelir.

Haberin Devamı

Aylin ve Hakan tekrar evlenmeye karar verir. Ekibin bu durumdan haberi yoktur. Nikah gününü belirlerler. Geriye tek ekibi nikahın ve düğünün yapılacağı yere getirmeye kalır. Düğünün yapılacağı yer ile ilgili sahte bir çatışma ihbarı verirler. Ekip olay yerine geldiğinde çatışma yerine mutlu bir olayla karşılaşırlar.

ARKA SOKAKLAR 13. SEZONDA YİNE ZİRVEDE

2006'dan bu yana büyük bir beğeniyle izlenen Arka Sokaklar, dünkü bölümüyle de reytinglerde totalde yine birinciliğe oturdu. 2.sırada Show TV'de ilk kez ekrana gelen Gülperi dizisi, 3.sırada Arka Sokaklar'ın özeti yer aldı.

ARKA SOKAKLAR YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Arka Sokaklar 487. Bölüm Fragmanı yayında! Selin'in tayin haberi ekipte şok yaratıyor!

Arif Müdür, ekibi üzen ve çok şaşırtan bir haber veriyor. Selin, İzmir Asayiş Organize Şube'ye tayin ediliyor. Bu konuda Selin'in haberi olup olmadığı merak konusu oluyor.

Ekip, küçük çocukları kaçıran bir çetenin peşine düşüyor!