Magazin Arka Sokaklar 515. Bölüm fragmanı yayında! Selin ekipten ayrılacak mı? Ali'yi saklanmak zorunda bırakan olay ne?

Arka Sokaklar 515. Bölüm fragmanı yayında! Selin ekipten ayrılacak mı? Ali'yi saklanmak zorunda bırakan olay ne?

Paylaş
Arka Sokaklar 515. Bölüm fragmanı yayında! Selin ekipten ayrılacak mı? Ali'yi saklanmak zorunda bırakan olay ne?

Kanal D’nin fenomen dizisi Arka Sokaklar bu akşam 515. bölümü ile ekranlara gelecek. 515. bölüm fragmanında Ali ve Selin izleyiciyi derinden etkileyecek bir karar veriyor. Arka Sokakların yeni bölümünde ekip yine dağılmanın eşiğine geliyor. Peki, Selin ekipten ayrılacak mı? Ali'yi saklanmak zorunda bırakan olay ne? İşte 26 Nisan Arka Sokaklar 515. bölüm fragmanı…

Arka Sokaklar 515. Bölüm Fragmanı yayında! Ekranların ve Kanal D’nin en uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar bu akşam yüreklere dokunan yeni bölümüyle ekranlara geliyor. Arka Sokaklar’da ekipte yine heyecanlı ve duygu dolu anlar yaşanıyor. Peki, Arka Sokaklar’ın yeni bölümünde Selin ekipten ayrılacak mı? Ali'yi saklanmak zorunda bırakan olay ne? İşte 26 Nisan Arka Sokaklar 515. yeni bölüm fragmanı…

Haberin Devamı

Mesut, büyük patron ile tanışıyor ve ekip için işler içinden çıkılmaz bir hal alıyor! Mesut'un tanıştığı büyük patron Canan'a bir saldırı düzenlenir. Olay yerine giden ekip ise çatışmanın ortasında kalır. Diğer taraftan Selin yaşadığı kötü olaylar sonucunda ekipten ayrılma kararı alır ve bunu Mesut'a anlatır. Mesut oldukça şaşırır.

İŞTE BU AKŞAM YAYINLANACAK 515. BÖLÜM FRAGMANI!

Ölümden dönen Ali için ise işler bir türlü yolunda gitmez. Yaşanılan durumlardan ötürü saklanmak durumunda kalan Ali, tesadüfen karşılaştığı ekip arkadaşlarına olan biteni anlatmak zorunda kalır. Selin ekipten ayrılacak mı? Ali'yi saklanmak zorunda bırakan olay ne? Arka Sokaklar yeni bölümüyle bu akşam saat 19.45'te Kanal D'de!

Haberin Devamı