Magazin Arka Sokaklar bu akşam var mı? Yeni bölüm ne zaman?

Arka Sokaklar bu akşam var mı? Yeni bölüm ne zaman?

Paylaş
Arka Sokaklar bu akşam var mı? Yeni bölüm ne zaman?

Cuma günleri reytinglerde zirveyi kimseye bırakmayan Arka Sokaklar'ın yayın günü... Fakat iki haftadır dizi yayınlanmıyor. İzleyiciler sabırsızlıkla yeni bölümü beklerken akıllardaki soru dizinin bu akşam yayınlanıp yayınlanmayacağı...

Kanal D'nin 13 yıldır ekrana gelen ve yoğun bir ilgiyle izlenen dizisi Arka Sokaklar'ın iki haftadır yeni bölümü ekrana gelmiyor. Dizinin yeni bölümlerini dört gözle bekleyen seyirciler dizinin neden yayınlanmadığını araştıyor ve bu akşam yayınlanıp yayınlanmayacağını sorguluyor. İşte detaylar.

Haberin Devamı

ARKA SOKAKLAR YENİ BÖLÜM NE ZAMAN?

TRT dışındaki kanallar, reklam sıkıntısı nedeniyle ortak bir karar alarak ocak ayının ilk üç haftası dizi yayınlamama kararı aldı. Bu süreç ele alındığında Arka Sokaklar'ın yeni bölümü 25 Ocak Cuma günü ekrana gelecek.

YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Arka Sokaklar 502. Bölüm Fragmanı yayında! Mesut, örgüt tarafından kaçırılıyor!

Geçmişin sıkıntıları Mesut'un peşini bırakmıyor. Özel Harekatçı olduğu zamanlarda örgüte ağır darbeler vuran Mesut bu sefer yakalanmaktan kendini alamıyor. Ekip, Mesut'un akıbetini merak ederken o ölümle karşı karşıya kalıyor. Mesut, örgütün elinden sağ kurtulabilecek mi?