Magazin Arka Sokaklar'da Yasemin Öztürk sürprizi! Yasemin Öztürk kimdir?

Arka Sokaklar'da Yasemin Öztürk sürprizi! Yasemin Öztürk kimdir?

Paylaş
Arka Sokaklar'da Yasemin Öztürk sürprizi! Yasemin Öztürk kimdir?

Arka Sokaklar 494. bölüm fragmanı yayınlandı. Ekip Rıza Baba'yı kurtarmanın derdinde fakat bu sefer de Aylin'in başı belaya giriyor. Engin ise her şeyin üst üste gelmesi sonrası isyan ediyor. Bu arada Rıza Baba'nın hapse attırdığı örgüt üyesi eski polis Nimet (Yasemin Öztürk) tekrar ortaya çıkıyor

Kanal D'nin 13 sezondur zirveden inmeyen dizisi Arka Sokaklar'ın 494. bölüm fragmanı yayınlandı. Arka Sokaklar yeni bölümde Rıza Baba'ya oynanan oyun sonrası ipleri Engin eline alıyor. Engin'in tek amacı var o da Rıza Baba'yı bu durumdan kurtarmak. Ekip mücadelesini hız kesmeden devam ettirirken bu sefer de Aylin'in başı belaya giriyor.

Haberin Devamı

YASEMİN ÖZTÜRK KONUK OYUNCU OLDU

Aylin'in kapana kısılmasının nedeni ise eski polis Nimet... Bu karaktere hayat veren isim ise Yasemin Öztürk...

YASEMİN ÖZTÜRK KİMDİR?

Yasemin Öztürk, 25 Şubat 1974 tarihinde Ankara'da doğmuştur. Bilkent Üniversitesi Tiyatro Bölümü'nden mezun oldu.

Pek çok TV programında sunuculuk yaptı. Kurtlar Vadisi dizisinde oynadığı sıralarda Polat Alemdar'ı canlandıran Necati Şaşmaz'ın gerçek sevgilisi oldu. Bu aşk 3,5 yıl sürdü.

2011 yılında Emrah Serbes'in öyküsünden senaryolaştırılan, yönetmenliğini Serdar Akar ve Mustafa Altıoklar'ın yaptığı başrolünde Erdal Beşikçioğlu'nun oynadığı "Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi" adlı dizide Psikolog Funda karakteri ile rol almıştır.

2015 yılında TRT1'de yayınlanan "Milat" adlı dizide Yasemin Öztürk Figen Gürata (İlhan Şeşen'in gelini) karakterini canlandırdı. İstihbarata Karşı Koyma Başkanlığı'nın başındaki Müsteşar Yardımcısı rolünü Demir Karahan oynarken,Mustafa Uğurlu kötü adam karakteri Asaf Demirci'yi canlandırdı. Diğer rollerde Ufuk Bayraktar, Burcu Kara, İlhan Şeşen, İsmail Filiz ile beraber rol aldı.

Haberin Devamı

2016 yılında 1 Ocak akşamı TV 8 ekranlarında başlayan İşte Benim Stilim Ünlüler yarışmasına katıldı.