Gündem Arkadaşa 'fondip' bıçağı

Arkadaşa 'fondip' bıçağı

Paylaş
Arkadaşa 'fondip' bıçağı

Evine davet ettiği arkadaşını, 'tek dikişte bira içemediği için' 5 kez bıçakladı

Bursa'da, 25 yaşındaki İhsan Can, evine davet edip birlikte içki içtiği asker arkadaşı Mehmet Yıldırım'dan açtığı şişedeki birayı bir dikişte içmesini istedi. Can, "Böyle içince başım ağrıyor. İçmeyeceğim" dediği için tartıştığı Yıldırım'ı 5 yerinden bıçakladı.

AĞZINA İÇ ÇAMAŞIRI TIKADI

Can, daha sonra ellerini ve ayaklarını bağladığı arkadaşının ağzına da bağırmaması için, gece kulübünde çalışan eşinin iç çamaşırlarını soktu. Can, olayı anlattığı eşinin polise haber vermesi sonucu yakalandı. Ağır yaralı Yıldırım, kaldırıldığı hastanede tedavi altına alındı. Can verdiği ifadede, "Bir dikişte içme teklifimi kabul etseydi bu olaylar yaşanmazdı" dedi.

Haberin Devamı

Merkez Osmangazi İlçesi Çırpan Mahallesi'nde oturan İhsan Can, Hatay'da 3 yıl önce birlikte askerlik yaptığı Gaziantep'te oturan bekar arkadaşı Mehmet Yıldırım'la MSN'nden bağlantı kurmaya devam etti. Can, kendisi gibi işsiz olan asker arkadaşını misafir etmek için Bursa'ya davet etti.

SONRA DA GECE KULÜBÜNE GİTTİ

Can, dün akşam otobüs terminalinde karşıladığı Mehmet Yıldırım'ı evine götürürken, bir marketten 14 şişe bira aldı. İhsan Can ve Yıldırım, evde sohbet edip satın aldıkları biraları içmeye başladı. Eşi S.C. gece kulübünde konsomatrislik yapan İhsan Can, saat 23.00 sıralarında, Yıldırım'a, kalan son iki şişe birayı karşılıklı olarak bir dikişte içip bitirme teklifinde bulundu. "Böyle içince başım çok ağrıyor. O yüzden içemeyeceğim" diyen arkadaşı ile tartışan İhsan Can, alkolün de etkisiyle öfke seline kapılıp, eline geçirdiği bıçağı Mehmet Yıldırım'ın karın ve göğüs kısmına 5 kez sapladı. Daha sonra ellerini ve ayaklarını bağladığı arkadaşının bağırmaması için ağzına eşinin iç çamaşırlarını sokan İhsan Can, daha sonra eşi S.C.'nin çalıştığı gece kulübüne gidip olayı anlattı.

SONUÇ: HAPİS

Haberin Devamı

İhsan Can'ı sakinleştiren eşi daha sonra '155 Polis İmdat' hattını arayıp polise haber verdikten sonra gittiği evinde aşırı kan kaybeden Mehmet Yıldırım'ı gördü. Yaralı genç, çağrılan ambulansla Muradiye Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken, İhsan Can gözaltına alındı.

İhsan Can verdiği ifadede, "Benim bir dikişte içme teklifimi kabul etseydi bu olaylar yaşanmazdı" dedi.

İfadesi alındıktan sonra bugün adliyeye sevk edilen şüpheli Can, tutuklanarak cezaevine konuldu. Olayla ilgili soruşturmaya Bursa Cumhuriyet Savcılığı'nca başlandı.

Hüseyin TÜCCAR- Selahattin BUDAKOĞLU / BURSA