Gündem Arkadaşa seks tuzağı!

Arkadaşa seks tuzağı!

Paylaş
Arkadaşa seks tuzağı!

Arkadaşa seks tuzağı!

Bursa'nın merkez Yıldırım İlçesi'nde, kahveci 35 yaşındaki İbrahim Şahin, anahtarını verdiği evinde hayat kadınıyla birlikte olan lokantacı arkadaşı 33 yaşındaki Turan K.'nin görüntülerini gizli kamera ile kaydederken bunları internette yayınlatmakla tehdit edip şantajla para istedi.

Haberin Devamı

İbrahim Şahin'e 1000 TL ödeyen Turan K., arkadaşının 3 bin TL daha para istenmesi üzerine durumu polise bildirdi. Polis parayı almaya gelen Şahin'in 2 arkadaşını yakaladı. Kaçan Şahin'i de aramaya başladı.

Yıldırım İlçesi'nde lokanta işleten Turan K., para karşılığı anlaştığı hayat kadınıyla ilişkiye girmek için kahvecilik yapan ve bir çok suçtan sabıka kaydı bulunan arkadaşı İbrahim Şahin'den evinin anahtarını istedi. Arkadaşının evinde hayat kadınıyla birlikte olan Turan K.’yı bir süre sonra arayan İbrahim Şahin, “Elimde görüntülerin var.

Bana 1000 TL vermezsen bu görüntüleri internette yayınlarım” diyerek şantaj yaptı. Turan K. istenen parayı verdi. İbrahim Şahin, bir süre sonra 3 bin TL daha istedi. Turan K. şantajla kendisinden para istendiğini bildirerek polise başvurdu. Bunun üzerine polisler Turan K.'nın lokantasında müşteri gibi beklemeye başladı.

Haberin Devamı

Parayı almaya gelen İbrahim Şahin'in arkadaşları 33 yaşındaki Ahmet Önal ile 29 yaşındaki Ünal Kurmuş, yanlarında taşınabilir bellek olduğu halde lokantacı Turan K.'ya, “Bizi İbrahim Şahin gönderdi. Bu bellekte senin görüntülerin var. Parayı verirsen sana veririz” dedikleri sırada polisler tarafından yakalandı.

İki şüpheli gözaltına alınırken polis, evinde ve yatak odasında 3 ayrı kamera ile yapılan gizli kamera çekimlerinden elde edilen seks görüntüleri içeren 30 CD ele geçirdiği İbrahim Şahin'i aramaya başladı.


Selahattin BUDAKOĞLU/DHA